To je to što me zanima!

Pretjecao u Požegi pa udario u auto, ozlijeđeno je i dvoje djece

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva te prometna nesreća s materijalnom štetom...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 13. studenoga 2023. oko 16.20 sati između mjesta Poljana i Gaj, 25-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz zavoja pretjecao je osobni automobil, a da nije vodio računa o razlici između brzine kretanja svog vozila i brzine kretanja vozila iz suprotnog smjera, javlja Policijska uprava požeško-slavonska

NAPAD NA A1 Policajci svjedočili kako ih je napalo 400 torcidaša: 'Šefe, gotovo je, ništa od nas...'

Tom prilikom došlo je, kako javljaju, do udara prednjeg lijevog dijela vozila kojim je upravljao 25-godišnjak u prednji lijevi dio osobnog automobila, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja. Nakon udara oba vozila su završila u putnom kanalu. 

- U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dvoje djece i 47-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu kojim je upravljala 32-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena, a protiv 25-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - javlja policija. 

OBORIO JE MOTOCIKLIST Policija traži očevice teške prometne nesreće u Splitu: 'Nije nam poznato identitet žene'

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva te prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Primorskoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rijetko kulturan 2.0 14.11.2023.

    Prekršajni nalog? Jel to uvertira u Banetovu prekršajnu prijavu?

  • ante-portas 14.11.2023.

    A di je kamion?

  • Ain Stein_535 14.11.2023.

    Banozic opet vozi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare