To je to što me zanima!

Pretrčavao autocestu: Čelniku Beograda baš se žurilo ručati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srbija: Ovo navodno nije prvi put da je gradonačelnik Beograda pretrčavao autocestu. U kavanu je stigao u društvu muškarca i djevojke, rekli su svjedoci
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je prije nekoliko dana pretrčavao autocestu kod Niša i to kako bi ručao u restoranu, piše Kurir. Svjedoci su ispričali kako su svi iz restorana vidjeli kako Đilas i društvo preskaču ogradu te pretrčavaju autocestu što je strogo zabranjeno. 

Đilas je u restoran stigao s djevojkom i jednim muškarcem, kažu svjedoci. Vlasnik kavane kaže kako ovo nije prvi put da se Đilas upušta u ovaj opasan pothvat. 


Idi na 24sata

Komentari 14

  • rođo101 07.04.2013.

    vlasnik restorana neka gnjida od čovika,kao i onaj gdje je naš ivo znao odsjest(dok je dolazio dobar mu bio,a kad je uhapšen,e odma se dao u svjedočenja protiv njega i snimke tamo neke lažne dostavlja).čovjek dolazi ostavlja vjerojatno za njihove prilike dosta novca i on sad ovako kaka novinarima nije to prvi put da ovaj tako pretrčava cestu.da je čovjek nebi uopće ni komentiro.

  • ogulin 07.04.2013.

    nek se gaze međusobno brige me za njih

  • libeluli 07.04.2013.

    Znam čovjeka koji je kod Ulma "pokupio" dvojicu dok su pretrčavali autocestu i nije bio kriv...na žalost ostaje doživotna trauma...a političaru se je.e...on tako i tako nije važan

Komentiraj...
Vidi sve komentare