To je to što me zanima!

Pretučeni dječak pušten kući: 'Od prosvjeda nećemo odustati'

Dječaka (12) su prošli tjedan napali vršnjaci. Dok ga je jedan držao, drugi ga je šakom udarao po glavi. Taj drugi obiteljski je prijatelj. Dječak je zbog toga tjedan dana bio u bolnici
Vidi originalni članak

Dječak kojeg su prošlog tjedna pretukli vršnjaci na Braču izašao je iz bolnice i pušten je na kućnu njegu. Roditelji ne odustaju od prosvjeda, a Ministarstvo obrazovanja šalje krizni tim u školu,pišu Vijesti.hr. 

- Izašao je, sreća je velika i molimo Boga da mu se ne dogodi šok, on se osjeća bolje, ali moramo porazgovarati sa stručnim ljudima za daljnju naobrazbu - rekao je Hrvoje Kusanović, otac dječaka. 

Od prosvjeda ne odustajem i prosvjeda će biti, lagan i miran, da ljudi znaju da se nešto poduzelo oko nasilja. Treba tome stati na kraj - kazao je otac. 

DIVJAK O PRETUČENOM DJEČAKU: 'Zabrinulo me nasilje u školi na Braču. Krizni tim je spreman...'

Iz policije su potvrdili da je kriminalističko istraživanje još u tijeku. 

Podsjetimo, prošloga tjedna dvojica dječaka pretukli su vršnjaka. Svi su učenici osnovne škole. 

-  Moj sin se srušio na pod i onaj koji ga je držao je pobjegao, a drugi ga je nastavio tući. Na usta mu je krenula pjena, a onda se počeo tresti i grčiti - ogorčeno je ispričala majka Izabela. Njezin sin je u četvrtak proslavio 12. rođendan, a prema njezinim riječima to mu je bio najtužniji dan u životu. 

NASILJE MEĐU DJECOM Očajna majka s Brača: Mojeg sina (12) pretukao je vršnjak

Nakon nastave dvojica vršnjaka uhvatila su njezinog sina i sukobili se s njime. Dok mu je jedan držao ruke, majka priča kako ga je drugi više puta šakom udario u glavu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj drugi dječak je obiteljski prijatelj i nebrojeno je puta prespavao kod njih te se igrao s njezinim sinom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • spirit lamp 05.11.2018.

    Katolicki odgoj

  • 03.11.2018.

    Bože di ja to živim,na noge dignuti policija,ministarstvo obrazovanj,zdrastvo,socijalna skrb čudno da nisu digli specijalce ,a natpisi kao da se digodio teroristički čin,a čudite se ko pura govnu i pljujete branitelje kad traže pomoč,da ne govorim o civilima među kojima su bila djeca koja su proživjela i preživjela granatiranja, njih se minoriziralo.

  • liliana 03.11.2018.

    Šta vrijedi prosvjed,podigni privatnu tužbu za pretpljene boli i opalit će roditelje za nekih 100tis.kn.pa da vidiš kako će mu past na pamet da se tuče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare