To je to što me zanima!

Pretučeni Vale: Da se mene pita, dobili bi doživotne kazne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad me sutkinja na raspravi pitala koliko bi po mom mišljenju oni trebali biti u zatvoru, pitao sam je što bi ona rekla da ima slomljena tri rebra i ruku i da je pretrpjela strah kao ja, rekao je umirovljenik
Vidi originalni članak

Da se mene pita, dobili bi doživotne kazne. Kad presudu dobijem u pisanom obliku, poduzet ću sve što budem mogao, rekao je umirovljenik Evelino Vale za Glas Istre nakon što je doznao kolike su kazne dobila trojica mladića koji su ga u srpnju premlatili na terasi pulskog kafića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo jedan od trojice nasilnika će u zatvor. Radi se o pripadniku specijalne postrojbe Hrvatske vojske i prvookrivljenom R.B. (25), pripadniku Tigrova, koji je dobio godinu i osam mjeseci zatvora, od čega će u zatvor na 10 mjeseci, drugih 10 odslužit će uvjetno uz tri godine roka kušnje. Drugookrivljeni M.B. (24) iz Zagreba dobio je godinu dana zatvora koja mu je zamijenjena u rad za opće dobro. Trećeokrivljeni maloljetnik, koji je također iz Zagreba, dobio je odgojnu mjeru pojačane brige i nadzora.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Mlatili starca u Puli i slomili su mu rebra. Kazne su - smiješne!

Podsjetimo, trojac ga je prvo napao verbalno. Kad im je rekao da se maknu, napali su ga i fizički. Tukli su ga stolicama i cipelarili, slomili su mu tri rebra.

- Kad me sutkinja na raspravi pitala koliko bi po mom mišljenju oni trebali biti u zatvoru, pitao sam je što bi ona rekla da ima slomljena tri rebra i ruku i da je pretrpjela strah kao ja. Samo je pogledala, ništa mi nije rekla - rekao je Vale.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dalibor0704 13.10.2019.

    Namjerno su dobili smjšne kazne, jer će sada moći nastaviti sa huliganstvom, opet završiti na sudu i opet dobiti smiješne kazne. Na taj način članovi suda dokazuju da su zaslužili velike plaće radi opterećenosti.

  • Papatest 12.10.2019.

    Nadam se da će tako biti suđeni i oni koji sudca tako pretuku

  • škver 12.10.2019.

    Taj će makar u zatvor a neki ni dana ne odleže za ista zlodjela. Znam ih ja osobno a blizu su Splita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare