To je to što me zanima!

Pretukao curu, prijetio joj nožem i zatočio ju u stanu

Nakon što su se posvađali, mladić je curu udarao šakama po glavi i tijelu. Zatvorio je u automobil, prijetio joj nožem pa je prisilno odvezao u stan
Vidi originalni članak

Erun I. (28) je u petak oko 19 sati u Rudinama kod Trogira fizički napao svoju djevojku Ružicu K. (21).  Nakon što su se posvađali, mladić je udarao šakama po glavi i tijelu. Djevojku je zatvorio u automobil gdje joj je prijetio nožem. Prisilno je odvezao u stan u Trogiru te je zatočio i zaprijetio joj da će je pretući ukoliko pokuša pobjeći. Djevojka je uspjela pobjeći kroz prozor te je otišla ravno u policiju prijaviti ga. Mladića su policajci priveli nakon pola sata. Ružici su u bolnici utvrdili lakše tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ružno pače 11.09.2010.

    Erun? pa to je ona mogla odman na pocetku veze naslutiti.

  • pipi-duga-čarapa 11.09.2010.

    @zipper,svaka čast na komentaru,istina

  • rođin rođo1 11.09.2010.

    nije mogla naslutit jer se vjerojatno radi o nekom fraerčiću koji ima zlatne lance oko vrata i ruku,dobar auto,novčanik debeo i ujedno je vjerojatno macan kojeg se boi pola grada.tako da je dotična vjerojatno uživala jedno izvijesno vrijeme kako je dobro zaštićena,nesmiju joj dobacivat u gradu,niti joj prići normalni dečki koji u novčaniku imaju za dvije kave i došli su sa posuđenim autom od tate ili starijeg beata.sad kad se takve stvari dogode cijela nacija bi trebala očajavat i žalit je,a sutra će već opet s njim u krevet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare