To je to što me zanima!

Pretukao ženu, kćer, napao njenog dečka, prijatelja...

Adil Bunjaku (56) iz Splita priveden je u policiju jer je prijetio kćerkinom dečku Michelu Nakiću (35) te sjekirom ozlijedio njegova prijatelja Juricu Torlaka (26)
Vidi originalni članak

Adil se u kući prvo okomio na suprugu Nadu i 16-godišnju kćer zbog njene veze s Michelom. Kći je dobila stolicom po leđima i porezotinu prsta ruke. Djevojka je mobitelom pozvala Michela, koji je pred njihovu kuću došao s Juricom (26). Nakon verbalne svađe Adil ih je napao nožem i sjekirom, kojom je lakše ozlijedio Juricu. Momci su pobjegli, a Adil ih je tražio po kvartu Varoš. Našao je samo Michelov motor i izudarao ga sjekirom. Svi akteri svađe od prije su dobro poznati policiji. Adil ima 13 kaznenih prijava, najviše zbog zapuštanja i zlostavljanja djece. Michelov dosje broji 107 kaznenih prijava, među kojima je i pokušaj ubojstva. Ozlijeđeni Jurica odslužio je trogodišnju zatvorsku kaznu jer je motorom usmrtio osmogodišnju djevojčicu pred osnovnom školom u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zelenožuti 12.03.2008.

    koja vesela družina

  • Kakma 12.03.2008.

    Za Split normalno,a jos nije vrucina.

  • zdeny 12.03.2008.

    ajde ljudi moji pa sta vam je tu cudno to je za danas sasvim normalna vijest... 14-godisnjakinje se ubijaju ,onaj dugogodisnji momak pretuko djevojku ,ova se baca sa mosta ,onaj ima kitu u gacama i dao si ugraditi cice onaj ubio onoga ovdje onaj onog pregazio autom ondje... danas je sve to normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare