To je to što me zanima!

Pretukli Kerumova prijatelja, koji si je tetovirao njegov lik

Šime Sučić Sućo (58) blizak je suradnik Željka Keruma. U ponedjeljak ujutro prebili su ga palicama pred ulazom u zgradu. Robijao je zbog otmice i pokušaja ubojstva
Vidi originalni članak

Sućo godinama radi kao izbacivač u splitskim klubovima i kockarnicama. Znao bi ponekad odalamiti nekog bezveze jer bi ga njegove kolege nahuškale na to iz zafrkancije, a on je bio naivan. On nije neškolovan, završio je višu ekonomsku, jedno je vrijeme radio i u struci, a onda se vratio poslu redara, kazao je bivši prijatelj pretučenog Kerumova suradnika.


Šimu Sučića Suću (58) pretukli su u ponedjeljak u 4.30 sati pred ulazom u zgradu u Splitu. Prebili su ga palicama i slomili mu nos. Iz bolnice su ga pustili na kućnu njegu. Napadači su pobjegli. Sučo je, tvrde poznanici, vrlo blizak suradnik splitskoga gradonačelnika. Navodno se besplatno hrani u jednom Kerumovu restoranu. Znao ga je pratiti u stopu kao bodyguard. S Kerumom je znao kockati te su često viđani u istom društvu. Navodno je Sučo toliko oduševljen Kerumom da je na tijelo tetovirao i njegovu glavu. Kerum, pak, tvrdi da sa Sučićem nikad nije poslovno surađivao.

- U Splitu živim 50 godina, tko ga ne zna. Žao mi je što mu se to dogodilo - kratko je komentirao Kerum.

Sućo je robijao tri godine zbog otmice i pokušaja ubojstva djevojke početkom ‘90-ih. U zatvoru je manijakalno počeo bildati, što čini i danas.


Idi na 24sata

Komentari 146

  • EciPeciPec_1 26.06.2012.

    Ah... šta reć nego da slika Suće vrijedi tisuću riječi....

  • Rider_1991 26.06.2012.

    Jeste mu ovo ukrali slike koje su bile za facebook? haha

  • gkzone 26.06.2012.

    koja faca, robijao zbog otmice i pokušaja ubojstva, grmalj bez pameti, baš ima lijepo društvo taj kerum. pravo narod kaže skim si takav si. nije mi samo jasno jesu li mlatili po grmalju ili istetoviranom kerumu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare