To je to što me zanima!

Pretukli migranta jer je ukrao čokoladu? Svjedoci sve snimili

Svjedoci su rekli da su migranti, nakon što su ih uhvatili, od zaštitara tražili da ne zovu policiju. Nedugo zatim, jedan od njih je pretukao migranta, a šokirani svjedoci su zabilježili tučnjavu kamerama
Vidi originalni članak

U jednom trgovačkom centru u Sarajevu sinoć se dogodio incident u kojem su zaštitari pretukli dvojicu migranata koji su prethodno krali u trgovini Bingo, javlja Klix.ba.

Sarajevska policija potvrdila je daje jučer oko 17:10 zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u trgovačkom centru, a po izlasku na teren, ustanovili su da su prekršaj počinila dvojica migranata koji su nakon toga prebačeni u imigrantski centar.

THE GUARDIAN I Britanci pišu o propucanom migrantu: 'Bilo je to namjerno'

Svjedoci su za Klix.ba rekli da su migranti, nakon što su ih uhvatili, od zaštitara tražili da ne zovu policiju. Nedugo zatim, jedan od njih je pretukao migranta, a šokirani svjedoci su zabilježili tučnjavu kamerama. Uznemirujuća snimka premlaćivanja kruži društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO

Fokus.ba piše kako su zaštitari pretukli migranta, navodno, zbog ukradene čokolade. Dodaju i kako su ga tukli u prostoru bez videonadzora. Policiju su zvali šokirani kupci koji su se našli na mjestu događaja.

- Zaboravljate Sarajlije, Bosanci i Hercegovci što ste prošli. Ne opravdavam krađu, ali postoje procedure, postoji i nešto što se zove empatija. Znate, to što nosite oružje oko pasa ne znači da trebate zaboraviti na ljudskost. Jadni li su oni koji samo silu poznaju - stoji u opisu videa objavljenog sinoć na Facebooku.

Kako dalje tvrde očevici, pojedini kupci su zaštitare gađali flašama ulja kako bi prestali tući mladića. To se može vidjeti na videu koji je objavljen danas.


 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • 24.12.2019.

    malo reda ne škodi. Treba migrante naučiti europskoj kulturi pogotovo onoj iz Bosne.

  • 23.12.2019.

    Zapitajte se zasto su Biscani protjerali migrante Preko 200 provaljenih stanova u BIHACU silovane djevojke od strane MIGRANATA u Tuzli i BIHACU to ne spominjete? DRZANJE NOZA pod grlom dijeteta od strane Migrantske horde u BIHACU ? NAPAD na imama u bosanskoj otoci zasto SUTITE? Shvatite da bih i druge ljude ovi isti zastitari opomenuli za kradju ako nece da vrate milom hoce silom ISTO TAKO SE NE SPOMINJE DA SU IH ZASTITARI HTIJELI ZADRZATI DO DOLASKA POLICIJE TE SU MIGRNATI IZVADILI NOZ I HTIJELI ZBOSTI ZASTITARE TE SAD KAO OVI PRETUKLI JADNE MIGRANTE ? STA JEL OPRAVDAVATE NJIHOV TEROR? JEL NORMALNO DA KRADU? DA SILUJU? DA UBIJAJU KO STO SU UBIJALI PO NJEMACKOJ? U NJIHOVIM ZEMLJAMA BIH RUKA ISLA ZA OVO ! A VI KOJI VOLITE MIGRANTE ZNACI LIJEPO UZMETE OVE CRNCE OD MIGRANATA DOVEDETE IH SVOJIM ZENAMA MAMAMA I KCERKAMA DA IH MIGRNATI KARAJU NAROD MOJ NAROD BOSNJACKI SE BUDI I USKORO KREĆE AKCIJA PROTIV OVIH HORDI ZLA SJEBALI SMO CEDALJE DA NECEMO OVE CIGANE USPUT SVAKA CAST HRVATSKOJ POLICIJI STO PREBIJA OVE TZV MIGRANTE DOK JE NAS BIT CE I ZAPADNE BOSNE TEKBIR ALLAHU EKBER SMRT IZDAJNICIMA BOSNJAKA

  • 23.12.2019.

    Svaka čast, tako se to radi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare