To je to što me zanima!

'Pretukli smo ih jer su drogirali dečkiće i odvlačili ih u stan'

Vedran M. na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno je zbog razbojstva osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora, a mlađi punoljetnik na uvjetnu kaznu
Vidi originalni članak

Srbine, ustašo, ovdje si došao da se j.... u dupe i da se drogiraš - povikali su 25. rujna 2014. oko ponoći Vedran M. (35) i tada 18-godišnji mladić, maskirani kapama s prorezima za oči i upali u stan u središtu Zagreba koji je koristio Edin I. u trenutku dok je iz njega izašao njima nepoznati muškarac. Mlađi ga je, dok su bili u hodniku, pošpricao suzavcem po očima i zaprijetio mu nožem te zatražio da im preda novac i drogu. Kada im je Edin rekao da nema novac i drogu srušili su ga na pod i počeli tući. Potom ga je Vedran M. vezao selotejp trakom. Ušli su u dnevnu sobu i tamo zatekli I.P., M.P.,D.K. i M.T. te su im zaprijetili suzavcem i zatražili da predaju mobitele i novac. 

Prijetili da će ih politi kiselinom

- Ubit ćemo vas. Sve ćemo vas politi kiselinom. Secirati ćemo vas na komadiće. Izrezat ćemo vas - vikali su četvorki koja se posakrivala ispod stola , a kad su odbili dati predmete I. P. su nožem porezali po nozi.

Vedran M. na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno je zbog razbojstva osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora, a mlađi punoljetnik je u odvojenom postupku kažnjen uvjetnom kaznom zatvora. U svojoj obrani tvrdio je kako je s Vedranom M. bio u kafiću kada im je prišao Edin I. Pridružio im se i ponudio piće. Mladić je popio kolu.

- Probudio sam se u haustoru oko Petrinjske ulice bez majice i gaća, samo u hlačama. Nisam znao gdje sam. Par sati sam lutao po gradu i onda otišao doma - branio se mlađi punoljetnik. 

- Do stana oštećenog išli smo kako bi ih isprepadali jer je to skupina homoseksualaca koji idu po klubovima u Zagrebu i sipaju drogu u piće dečkićima i tako ih odvlače kod sebe u stan - ustvrdio je u svojoj obrani dodavši kako nisu imali nož nego su ih namjeravali istući. Oštećeni su im sami, tvrdi, davali novce i mobitele i vikali: "Uzmite sve". Na stolu je bilo i marihuane, ali je nisu htjeli dirati.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ledo1 28.05.2015.

    ako su ih izmlatili zbog toga što kažu da jesu e onda momci svaka vam čast trebali su ih još i malo jače

  • DadoSeka 28.05.2015.

    sta napadate na Tinu vi krasni muskarci nebiste kao htjeli biti sa njom pustite je na miru cura voli i radi sta hoce a vi ljubomorni i stalno usporedujete i zaj.

  • Samir-OS 28.05.2015.

    Tko spomene Tinicu i kaže istinu sankcioniran je makar imao deset pluseva za dva sata. 24 sata nisam napisao ništa prosto i uvredljivo za svetu Tinu ali svejedno Vam hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare