To je to što me zanima!

'Pretužno, nedostajat ćeš nam. Ti si sada legenda s krilima...'

Svijet je u šoku nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera. Od njega se opraštaju broji sportaši svijeta, a tuguju i mnogi celebrityji
Vidi originalni članak

Bivši američki košarkaš Kobe Bryant (41), jedan od najvećih košarkaša svih vremena, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju. Otkako je tužna vijest odjeknula svijetom, mnogi ne mogu vjerovati što se zaista dogodilo. Osim najvećih košarkaša današnjice, od njega se opraštaju brojni poznati i slavni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Molim te da ovo nije istina. Tresem se. Ovo ne može biti moguće. Srce mi je slomljeno - napisala je reality zvijezda Khloe Kardashian (35) na Twitteru.

- Jako sam tužna. Kobe je uvijek bio drag prema meni. Znala sam te više od deset godina. Ne predobro, ali uvijek smo se zezali da ćeš doći kod mene i da ćemo pucati na koš. Mnogima ćeš nedostajati, sad si legenda s krilima. Počivaj u miru - napisala je na društvenoj mreži pjevačica Demi Lovato (27).

- Bio je odličan, karizmatičan i jedan od najmarljivijih sportaša ikad, no ono što me najviše impresioniralo bilo je to koliko je bio uključen u odgoj svoje četiri kćeri. Molim se za njih, za Vanessu, za njegove roditelje i obitelji ljudi koji su bili s njim u avionu. Nikad te nećemo zaboraviti - napisao je voditelj Jimmy Kimmel (52).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare