To je to što me zanima!

Preuredio je 30 godina stari Mercedesov autobus u toalet

Toalet na četiri kotača: U Šibeniku su predstavili luksuzni zahod za javne skupove s mnogo ljudi. Ističu da je zahod po najvišim standardima, a koristio ga je i državni vrh
Vidi originalni članak

Pod motom “Vaše govno - naša briga” vlasnik Eko usluge preuredio je 30 godina stari Mercedesov autobus u toalet. Ima četiri ženske, tri muške kabine, pisoare, umivaonike i prostor za presvlačenje beba...

- Uz malo truda i uz pomoć stolara uspio sam napraviti pokretni zahod po mjeri čovjeka - ispričao nam je na sajmu obrtnika u Šibeniku vlasnik Tomislav Pijuk.

'Zahod je to po najvišim standardima'

- Zahod je to po najvišim standardima, a koristili su ga predsjednik Ivo Josipović i cijeli državni vrh - tvrdi vozač Ante Livajić. Prednost ovog rješenja je, osim komfora, brzina. Za nekoliko sati može doći na bilo koju feštu bilo gdje u zemlji. Unatoč za zahod impresivnoj brzini, bolje ga je pozvati prije nego zagusti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Born2kill 07.12.2013.

    Izlazim odavde razočaran grdno, došao sa da se*em a samo sam prdno...

  • NajluđiVrapčan 07.12.2013.

    "Vaše govno, naša briga" i onda čovjek nagura državni vrh unutra. Moto doslovno i sproveden u djelo. Čovjeka odmah prijaviti za ponos hrvatske za ovaj potez!

  • golf II dizel 06.12.2013.

    normalno da su ga koristili svi političari kad oni najviše ser*.

Komentiraj...
Vidi sve komentare