To je to što me zanima!

Prevarila čak i "oca": Djevojka (16) glumila da će roditi trojke

SAD: Navodno je deset mjeseci varala obitelj, prijatelje i dečka. Dobila je i puno vrijednih darova koje je u međuvremenu navodno vratila. Slučaj istražuje policija
Vidi originalni članak

Tinejdžerica (16) lažirala je trudnoću i prevarila obitelj, prijatelje i "oca". Glumila je da će roditi trojke i sve uz pomoć rekvizita sa stranice fakeababy.com. 

Neimenovana djevojka iz Michigana deset je mjeseci varala svoju obitelj i prijatelje. Navodno je dobila darove vrijedne nekoliko tisuća dolara. na stranici se za 149 dolara može dobiti lažni trbuh, lažne snimke ultrazvuka i sl. Korisnici Facebooka okupljeni u grupi su primijetili da su fotografije koja je djevojka ostavljala lažne te su ju razotkrili. Djevojka je ona rekla istražiteljima da je pobacila kada je bila trudna šest tjedana, piše Fox2 Detroit. 

- Bila je preplašena i nije znala što da napravi. Sve darove koje je dobila ja vratila - rekao je njezin brat. 

Djecu je nazvala Ivan, Alice i Isabella i u svibnju je organizirala navodno druženje te je tada dobila puno darova. Prošli tjedan je bio zakazan carski rez, ali je odbila otići u bolnicu i tada je tvrdila da je pobacila. Njezin dečko Jordan rekao je medijima da je bio uzbuđen, ali i da ga je malo bilo strah nakon što je dobio vijest da će postati otac. Tvrdi kako nije znao da je njegova djevojka lažirala trudnoću. Policija istražuje slučaj. Daily Mail nije uspio dobiti komentar od fakeababy.com-a. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ultrasica 07.09.2015.

    a caca nije primjetia hahaha

  • Sthanga Železni 04.09.2015.

    Jordan njezin dečko tvrdi kako nije znao da je njegova djevojka lažirala trudnoću? Dečko daj ne se*i aj bok

  • katarina23 04.09.2015.

    ok, ona je luda i treba joj batina..ali da postoji stranica gdje mozes lazirati trudnocu i dobiti sve potrebne materijale??e tu se zapitam sta je s ovim svijetom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare