To je to što me zanima!

Prevarila Slavonca: Obećala mu nasljedstvo, uplatio joj 20.000 eura ušteđevine i ostao bez njih

Facebook prevare sve češća su pojava, a muškarac iz sela Petrovci nasjeo je na jednu. Starija baka nudila mu je ogromno nasljedstvo, ako podmiri neke njene troškove
Vidi originalni članak

Muškarac iz sela Petrovci u okolici Vukovara nasjeo je na veliku podvalu putem Facebooka. Naime, na Facebooku neka osoba predstavila mu se kao starija baka, na samrti, bez nasljednika koja bi ostavila nasljedstvo ako joj pomogne, piše Glas Slavonije.

Nije se tu radilo o malenom nasljedstvu već o cjelokupnoj imovinu i 650.000 eura, a zauzvrat je jedino tražila da podmiri njene troškove odvjetnika.

NJIH TRIDESETAK IZ PAKISTANA, BANGLADEŠA... Slovenska policija otkrila je više grupa migranata, priveli vodiče

Kako javljaju iz PU vukovarsko- srijemske 35-godišnjak je u razdoblju od svibnja do kolovoza 2021. godine uplaćivao novac različitih iznosa. Na taj način navodno je ostao bez 20 tisuća eura vlastite ušteđevine.

NESREĆA U BELATINCU Djevojka (23) quadom sletjela s ceste i udarila u metalnu ogradu

Novac je uplaćivao u različitim iznosima, kroz više mjeseci, no neslužbene informacije kazuju kako je "žena na samrti" tražila i daljnje uplate... Potom se, pak, odlučio cijeli slučaj prijaviti policiji.

Policija provodi kriminalističko istraživanje te upozoravaju ostale da ne nasjedaju na slične ponude.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • patron 15.08.2021.

    kazuju.....

  • vinja 15.08.2021.

    Treba biti poprilično "lupljen", pa slati nepoznatoj osobi novac i očekivati od nje nasljedstvo. Takovi nisu za žaljenje.

  • ropepero 14.08.2021.

    dolazim iz tog sela ,i apsolutno mi svatko pada na pamet haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare