News

Komentari 8

Slovenska policija otkrila je više grupa migranata, priveli vodiče

Slovenska policija otkrila je više grupa migranata, priveli  vodiče

Na autocesti prema Ljubljani pronađena se dva državljanina Bangladeša i tri Pakistanca. Prevozio ih je 21-godišnjak iz Srbije. Kod Krškoga je pronađeno još 13 ilegalnih migranata. Privedeni su i njihovi vodiči...

Slovenska policija privela je u četvrtak više domaćih i stranih državljana osumnjičenih za organizaciju ilegalnih migracija, s postupci s tridesetak zatečenih migranata iz Pakistana, Afganistana i Bangladeša koji su ilegalno prešli granicu još nisu zaključeni.

Kako je u petak objavila policija, na autocesti prema Ljubljani u osobnom vozilu slovenskih oznaka koji je vozio 21-godišnjak iz Srbije pronađena se dva državljanina Bangladeša i tri Pakistanca.

Osim toga, kod Krškoga je pronađeno još 13 ilegalnih migranata iz Bangladeša i dva iz Pakistana, te privedeni njihovi vodiči, 26-godišnjak iz BiH, te 27-godišnji Ukrajinac.

Istoga dana policija je na području Kočevja u kombi vozilu za čijim je upravljačem bio 41-godišnji Slovenac nađeno 14 državljana Bangladeša, a na području Črnomlja otkriveno je još devet ilegalnih migranata iz Afganistana i jedan iz Pakistana.

Policija je objavila da predviđeni postupci s migrantima još nisu zaključeni i nije poznato hoće li oni u Sloveniji zatražiti azil.