To je to što me zanima!

Prevarili ženu i pripisali si njenu kuću: Oštetili je za 400.000 €, uhitila ih je policija u Zagrebu

Jedan od muškaraca (53) nabavio je krivotvorenu specijalnu punomoć, prema kojoj je bio ovlašten zastupati prevarenu ženu kao vlasnicu nekretnine na području Vižinade
Vidi originalni članak

Policija tereti tri muškarca i ženu da su krivotvorili isprave i prevarili ženu (55) za 400.000 eura. Porečka policija dovršila je istragu,  u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije, i utvrdila kako su troje muškaraca i žena počinili kazneno djelo krivotvorenje isprave, prijevara i pranje novca.

Tereti ih se da su krajem prosinca prošle godine do kraja siječnja ove godine, na području Poreča i Zagreba, oštetili ženu.

Jedan od muškaraca (53) nabavio je krivotvorenu specijalnu punomoć, prema kojoj je bio ovlašten zastupati prevarenu ženu kao vlasnicu nekretnine na području Vižinade.

KRIZNO VRIJEME Sedma godina više nije krizna, evo kada danas najviše ljudi počinje varati partnera u braku

Temeljem krivotvorene punomoći muškarac je kao prodavatelj u javnobilježničkom uredu u Zagrebu sklopio ugovor o kupoprodaji s ženom (31) koju se tereti za prevaru.

Ona je sklopila fiktivni ugovor o zajmu novca za kupnju nekretnine s drugim muškarcem (43) koji joj je navodno posudio 400.000 eura.

Treći muškarac (47) predstavio se kao odvjetnik i punomoćnik žene (31) te podnio prijedlog za uknjižbu prava vlasništva nad nekretninom na njeno ime. Tako je vlasnica ostala bez kuće.

KREDITNA MULJAŽA Uhitili direktora iz Preloga: Sklopio ugovore o zajmu i sebi na račun isplatio 2 milijuna eura

Policijski službenici uhitili su osumnjičene osobe jučer ujutro na području Zagreba te su ih po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sky linee 05.10.2023.

    Kako?

  • sanjakorać 05.10.2023.

    bolesnici,na prevaru uzimate kuće jer ste nesposobni kupit ciglu i gradit svoje.Treba Vas lopatom mlatit do kraja života.

  • 05.10.2023.

    Da li je Radman upleten u dijelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare