To je to što me zanima!

'Prevelika stražnjica Michelle Obame daje loš primjer djeci'

Kongresmen Jim Sensenbrenner komentirao je da je prva dama SAD-a licemjerna jer ima preveliku stražnjicu, a vodi kampanju koja se bori protiv dječje pretilosti
Vidi originalni članak

Američki kongresmen upao je u nevolju nakon što je dao neke prilično neprimjerene komentare o stražnjici prve dame SAD-a. Kongresmen je malo preglasno telefonirao u zračnoj luci u Washingtonu.

Jim Sensenbrenner je u razgovoru s nekim na mobitel sugerirao Michelle Obami da pruža loš primjer djeci jer joj je stražnjica prevelika. Smatra da je prva dama jako licemjerna sa svojom kampanjom 'Pokrenimo se' koja se bori protiv dječje pretilosti, piše Daily Mail

Nakon što su komentari izašli u javnost kongresmenov glasnogovornik rekao je kako Sensenbrenner planira ispriku. Prva dama nije komentirala primjedbe. 


Idi na 24sata

Komentari 16

  • Aalmir 24.12.2011.

    čojek je u pravu ima veliku guzicu...

  • Magellan 24.12.2011.

    Ma dobro je ovaj znao što govori i radi. Nije bio zbunjen niti brzoplet pa da je malo pretjerao. Javno preko medija vrijeđa prvu damu govoreći da je debela. Ovo je bilo ruganje i provociranje. Očito neka vrsta malog političkog obračuna, neka osvetica ili pokušava dignuti živce Obami ne bi li i ovaj pr.s.ao nešto neprimjereno i izblamirao se.

  • lillyput 24.12.2011.

    bas fini guzovi,nema sta :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare