To je to što me zanima!

Prevezao 960 kubika pijeska, oštetio tvrtku za 88.000 kuna

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere
Vidi originalni članak

S deponija za drobljenje kamena na području otoka Krka u 69 navrata prevezao je više od 960 kubika pijeska te ga potom prodao. 

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere. 

Policija ga sumnjiči da je tijekom proteklih mjesec dana, kao zaposlenik slovenske tvrtke s deponija za drobljenje kamena na području otoka Krka u 69 navrata prevezao više od 960 kubika pijeska.  Pijesak je potom prodao za svoju korist drugim osobama, također na području otoka Krka, oštetivši time spomenutu tvrtku za oko 88.000 kuna.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.04.2020.

    Ovog Bosanca bi trebalo barem 30 godina na robiju jer se upustil u krađu a ne zna krasti.Jarane kada kradeš kradi toliko ako te i uhvate da imaš za odvjetnike dovoljno i da do kraja života ne moraš više delati.Poglej kak to naši domoljubi odrađuju.Ako treba i zakoni se od večere do marende mijenjaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare