To je to što me zanima!

'Previše je zgodan da bi bio naš': Zamijenili ga u rodilištu?

Zhang i suprug su 28 godina vjerovali da je Wang Ye njihov sin. No svi su im govorili da dijete ne sliči na njih. Supruga je to mučilo i na kraju se razveo od žene...
Vidi originalni članak

Majci iz Kine srušio se svijet nakon što je DNK analiza pokazala da dijete koje je odgajala 28 godina nije njezino. Njezin bivši muž je postao sumnjičav i tražio je DNK analizu jer mu se činilo da je mladić previše zgodan da bi bio njihov. Zhang kaže kako su joj svi od početka govorili da je njihov sin potpuno različit u odnosu na njih.

To je njezinog supruga mučilo godinama i utjecalo na brak sa Zhang. Na kraju je došlo do razvoda. Zhang i suprug su se razveli 2004. godine, a nakon sedam godina muškarac je zahtijevao DNK test.

- Moj sin ima velike oči. Njegov otac nije zgodan i zaista su različiti - rekla je Zhang. DNK analiza je pokazala da je muškarac u pravu i da Wang Ye nije njihov sin. Wang je 2016. godine opet išao na DNK analizu, ali je rezultat bio isti.  Wang Ye rođen je u bolnici u veljači 1989. godine i Zhang sumnja da su ga zamijenili tijekom poroda. No bolnica niti sada ne želi davati obitelji bilo kakva objašnjenja i tvrde da nemaju više dokumente o dječakovom rođenju. Zhang i Wang Ye su podigli tužbu protiv bolnice i nadaju se da će tako uspjeti pronaći njegove biološke roditelje, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 08.08.2017.

    Koja egoistična osoba, prestrašno !!

  • mcwb 08.08.2017.

    Ako je ovaj previše zgodan, zanima me na šta liče ti šta su ga odgajali

  • Big_Daddy 👊😎 08.08.2017.

    Zhang i suprug u samom textu na prvu mi zvuči na istospolni brak dok ne pročitaš sve..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare