To je to što me zanima!

Prevozili migrante preko Srbije i BiH u Hrvatsku: Policija uhitila nekoliko Afganistanaca

Operaciju pod kodnim nazivom "Fast" Tužiteljstvo BiH koordiniralo je s USKOK-om i MUP-om Hrvatske, a osobe koje su osumnjičene za organiziranje krijumčarenja migranata državljani su Afganistana
Vidi originalni članak

Pet osoba osumnjičenih za organizirano krijumčarenje ilegalnih migranata uhitila je u utorak policija u Bosni i Hercegovini, u operaciji planiranoj s pravosudnim i policijskim tijelima Hrvatske, potvrdilo je Tužiteljstvo BiH koje vodi istragu.

Operaciju pod kodnim nazivom "Fast" Tužiteljstvo BiH koordiniralo je s USKOK-om i MUP-om Hrvatske, a osobe koje su osumnjičene za organiziranje krijumčarenja migranata državljani su Afganistana.

KORUPCIJA NA GRANICI Dva pripadnika granične policije BiH uhićena zbog krijumčarenja

Dvojica osumnjičenih su tijekom dana uhićeni na teritoriju Hrvatske.

Tijekom istrage je utvrđeno kako su svi oni, djelujući kao organizirana kriminalna skupina, zajedno s još nekim osobama prebacivali ilegalne migrante, uglavnom afganistanske državljane, najprije preko granice Srbije i BiH, a potom i u Hrvatsku.

ZATRAŽILE AZIL U NIZOZEMSKOJ Djevojčice migrantice iz grčkih kampova ne dolaze u Hrvatsku

Na taj je način granice ilegalno prešlo nekoliko desetaka migranata. Istraga o ovoj krijumčarskoj mreži trajala je mjesecima. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stopkomunjarama 15.04.2021.

    pravo za poštene iz uskoka i policije , nisu svi korumpirani i to se vidi

  • 7vuk777 13.04.2021.

    gdje je sad gvardijan,soroš,avaz i ostali mediji,bit će opet hr policija kriva,podrška policiji i ako treba pojačanje zovite,dosta tih ilegalaca i muslimana,desetke milijuna ih nema dokumente zasto to jaran mahmutović ne istraži,gdje su dokumenti,sve smišljeno i plačeno naseljavanje eu,zato policijo hr samo udri

  • Senilcu izrasla kosa! 13.04.2021.

    Jesu li uhićeni budući da nisu imali COVID putovnice ili iz nekog drugog, neobjašnjivog, razloga? 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare