To je to što me zanima!

Prevrnula se cisterna kod Babine Grede, nema ozlijeđenih

Između čvorova Županja i Babina Greda na autocesti A3 prevrnuo se kamion s cisternom u srijedu oko 12 sati, vozač nije ozlijeđen, a promet je otežan i vozi se jednom trakom. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Vozili smo, kad smo odjednom morali naglo usporiti zbog nagomilanih auta i kamiona, a ubrzo smo vidjeli i cisternu. Bila je potpuno prevrnuta! Nisam sigurna je li nešto iz nje iscurilo, rekla nam je čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cisterna se prevrnula u srijedu oko podneva na autocesti A3 u smjeru Slavonskog Broda. Vozač je prošao bez ozljeda, a iz policije kažu da je nastala samo materijalna šteta. Još nije poznato što je cisterna prevozila, a iz vinkovačke policije su rekli kako iz cisterne ništa nije procurilo.

- Morali smo proći sa strane jer cisterna leži na boku i blokira većinu ceste. Vozi se usporeno. Cijela se izvrnula, nije mi bilo jasno kako, možda je neka životinja, a možda i mokra cesta, padala je kiša - izjavio je čitatelj. 

HAK moli vozače za strpljenje, prometuje se otežano. Policija još utvrđuje razlog nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zoroos 14.08.2019.

    Uzrok je najvjerojatnije umor.velika većina vozača vozi na duple tahografe i kartice ili sa magnetom,a institucije ne rade svoj posao

  • itatabisine 14.08.2019.

    brzina i znanje vozača

  • Mario Magdić 14.08.2019.

    Šta po kiši nevoze cisterne????

Komentiraj...
Vidi sve komentare