To je to što me zanima!

Prevrnuo se auto s košnicama, a na njega naletjela još tri auta

U prikolici automobila su bile košnice s pčelama. Na košnice su potom naletjela tri automobila. Petero ljudi je ozlijeđeno, a štetu su morali sanirati pčelari iz Novske
Vidi originalni članak

U bizarnoj nesreći rano jutros na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod čvora Novska, ozlijeđeno je petero ljudi. 

Naime, oko jedan sat poslije ponoći prevrnula se prikolica automobila u kojoj su bile košnice s pčelama. Na košnice su potom naletjela tri automobila. Srećom, nitko nije smrtno stradao, no štetu su morali sanirati pčelari iz Novske. Od petero ozlijeđenih dvoje je teško, no nisu u životnoj opasnosti.

Promet autocestom smjeru Lipovca bio je zatvoren od čvora Novska do čvora Okučani. Preusmjeravali su ga na izlaz Novska, a zbog gušćeg prometa u smjeru Lipovca vozilo se u koloni. Tek nešto prije 8 sati dionica autoceste je ponovno puštena u promet, a policijski očevid je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_140683 30.06.2012.

    Nitko nije stradao osim par desetaka tisuća pćela.

  • matorac 30.06.2012.

    Ovdje ima i lažova pogotovo onaj što tvrdi da je vozilo vidio kod Sv Helene , a što se tiće krševa starih 30 godina koje voze pčelari.Ovo vozilo je za njih svemirski brod.

  • analitičar 29.06.2012.

    U kakvom su inače stanju ti kamioni u kojima se drže pčele nije ni čudo, ništa bolji nisu ni banzeki koji prometuju cestama i ulicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare