To je to što me zanima!

Prevrnuo se kamion-mješalica pun betona, u smrskanoj kabini ostao zaglavljen vozač

Krčki su vatrogasci tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva i predvečerja posla imali i s uklanjanjem kamiona zbog kojega je neko vrijeme prometovanje tom cestom bilo u potpunosti onemogućeno
Vidi originalni članak

Na samom ulazu u Dobrinj, u oštrom desnom zavoju, tijekom subotnjeg se poslijepodneva dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako doznaje Novi list, nakon prevrtanja kamiona-mješalice riječkih registarskih oznaka a koji je u trenutku udesa bio ispunjen betonom, teško je građevinsko vozilo na mjestu udesa ostalo izvrnuto na svoj lijevi bok, dok je ozlijeđeni vozač ostao zarobljen u kabini.

ŠLEPER NA BOKU Teški sudar kod Zaboka na A2, autocestu kompletno zatvorili!

Nesretnika su iz kabine s dosta muke izvukli vatrogasci, a vozač navodno nije zadobio po život opasne ozlijede.

Krčki su vatrogasci, osim oko žurnog izvlačenja vozača zarobljenog u kamionskoj kabini, tijekom cijelog subotnjeg poslijepodneva i predvečerja posla imali i s uklanjanjem kamiona zbog kojega je neko vrijeme prometovanje tom cestom bilo u potpunosti onemogućeno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • It's kišing 06.12.2020.

    Ajde šta se glupirate s tim komentarima.. Da ste ikad prošli tim zavojem znači bi da je s autom teško kroz njega, a kamoli s mikserom

  • Vito1 06.12.2020.

    Krk - Krkani

  • Vito1 06.12.2020.

    Kog je vraga radio u kabini kamiona??? Pa zna da sebe kamion zna i može previnuti. Sam si je kriv. mogao je pustitit kamion da sam gdje su ga pozvali pa ga ne bi zaglavio u kabini. Ovako, nevjerni Toma nije vjerovao kamionu pa ga kamion zaglavio u kabini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare