To je to što me zanima!

Kolona duga 6 km: Šleper pun WC papira prevrnuo se na A1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na podvelebitskoj dionici autoceste A1 u petak poslijepodne se prevrnuo šleper. Zatvorena je autocesta između čvorova Sveti Rok i Maslenica, u smjeru Splita
Vidi originalni članak

Na podvelebitskoj dionici autoceste A1 u smjeru mora, kraj vijadukata Božići, u petak poslijepodne prevrnuo se šleper koji je prevozio toaletni papir. Nije poznato je li vozač ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog nesreće zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u smjeru Splita, nakon tunela Čelinka (233.km +700m). Obilazak je državnom cestom preko Gračaca (DC50), a na čvoru Sveti Rok kolona je oko 6 km , a zastoj je i pred čvorom Gornja Ploča.

Vozači oprez! Mokri kolnici

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC36 u Orlovcu. Obilazak je državnom cestom DC1 Ilovac- Orlovačka ulica (DC36). 

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora osobito na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • bole1105 20.06.2015.

    koliko je u normalnoj državi potrebno da se ukloni jedan kamion s ceste,u vrijeme kad počinje sezona i kad počinju gužve na cestama....sigurno ne toliko koliko je bilo potrebno našim nadležnim službama da to učine (cca 17 sati)!!!Rezultat 20-tak km kolone,vozi se 30 na sat,obilazno starim cestama preko Velebita...dobar početak godišnjeg :-)

  • Grgurica 20.06.2015.

    Ljudi morese i njeka kuna usparat jja imam pun gepek i jednu rolu rezerve

  • fratello 20.06.2015.

    ...tariguz hej , tariguz haj vasoj guzi daje sjaj . Nakon dvadeset lista , vasa se guza blista...

Komentiraj...
Vidi sve komentare