To je to što me zanima!

Preživjela nakon što joj se strijela zabila kroz lubanju

Dok se saginjala pogodila ju je 40 centimetara dugačka strijela. Strijelu je ispalio susjed, koji je želio isprobati božićni dar, a ciljao je u zvučnik
Vidi originalni članak

Adele Curran (42) iz West Aucklanda na Novom Zelandu zalijevala je cvijeće u svom vrtu. Dok se saginjala pogodila ju je 40 centimetara dugačka strijela. Tri centimetra strijele zabilo joj se u glavu.
- Ulicom se prolomio plač. Dotrčali smo do njenog dvorišta, a Adele je klečala na koljenima i rukama se držala za lice - ispričali su susjedi. Dodaju kako je prizor bio sličan onima iz horor filmova. Strijela je nesretnoj ženi bila zabodena između očiju. Sin ju je, srećom, upozorio da ne izvadi strijelu van. Liječnici koji su je primili kažu kako je imala neopisivu sreći. Strijela je probila lubanju, ali se zaustavila tik ispred moždane ovojnice.
- Da mi se trijela samo jedan centimetar dublje zabila u glavu umrla bih. Nisam znala što mi se dogodilo, mislila sam da se ptica zabila u mene - ispričala je Adele.
Strijelu je ispalio njen susjed, koji je želio isprobati božićni dar, a ciljao je u stari zvučnik koji je postavio u dvorištu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Martina_1_1 27.06.2009.

    Ma kakve uznemirujuće fotografije. Ja jedem i gledam.

  • skolic3 27.06.2009.

    A valjalo bi mu bar izbit koji novčić iz džepa ako ne koji zub,kreteni nas okružuju sa svih strana.

  • 25sat 27.06.2009.

    kod njih je strijela u glavu k\'o kod nas \"dobar dan\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare