To je to što me zanima!

Preživjela pakao siromaštva, ali danas je slavna djevojčica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Filipinska djevojčica Lyca Gairanod prije godinu dana živjela je u bijedi i siromaštvu. Prošle se godine prijavila na filipinski dječji The Voice, osvojila publiku i 'spasila se'
Vidi originalni članak

Desetogodišnja djevojčica Lyca živi u kući s dvije etaže s roditeljima, ide u školu zajedno sa svojih osam braće i sestara. Imaju obiteljski automobil, garažu i dvorište, prostor za igru. Zvuči kao uobičajena idila obiteljskog života. No, za njezinu obitelj ta idila postoji tek godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Lyca je djevojčica koju je samo glazba spasila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije toga jedva su preživljavali u bijedi i siromaštvu, kao i četvrtina filipinskog stanovništva. Lyca je zajedno sa svojom majkom skupljala boce i novine kako bi preživjeli. Djevojčica zavidnog i anđeoskog glasa, kucala je na vrata svake kuće i pjevala im u zamjenu za malo novaca. Sve samo kako bi preživjeli.

No, tada se sve promijenilo. Prijavila se na filipinski dječji pjevački show, osvojila srca gledatelja i žirija i pobijedila na natjecanju. Od tada se život njoj i njezinoj obitelji promijenio preko noći.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava male Filipinke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uspješna je ostala i nakon natjecanja. Njezin novi solo album prodan je u više tisuća primjeraka. Novac koji je zaradila omogućio je njoj i njezinoj obitelji lagodniji i daleko ljepši život, a priča o jednoj siromašnoj obitelji dobila je sretan završetak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • svejedobro 12.10.2015.

    Drago mi zbog ove djevojčice i njezine obitelji :)))

  • smrtdolazipomene 11.10.2015.

    Ja kad bi zapivo, platili bi mi....samo da ne pivam više:)))). Za uspjeh je potrebno dvoje, talenat i...sreća. Živjela malecka

  • gender bender 11.10.2015.

    meni bi platili da ne pjevam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare