To je to što me zanima!

Preživjeli su na moru dva tjedna jer su jeli suputnike

Od zadnjeg muškarca koji je umro prije njih jeli su uglavnom dijelove mesa s nogu i pluća. Rezali su meso na komadiće i gutali ih kao tablete
Vidi originalni članak

Četvorica ilegalnih imigranata preživjela su dva tjedna na moru jedući mrtve putnike s broda. Skupina od 33 stanovnika Dominikanske Republike pokušala se prebaciti u Portoriko, no kapetan broda ih je napustio nakon dva dana i ostavio da se sami snalaze. Na brodu nisu imali hrane. Iako su na početku pokušali preživjeti samo na vodi, nakon nekog vremena, priča Gregorio Maria Marizan, postali su pregladni. Kaže da odluka nije bila lagana, ali morali su tako učiniti kako bi preživjeli. Od zadnjeg muškarca koji je umro prije njih jeli su uglavnom dijelove mesa s nogu i pluća. Rezali su male komadiće i gutali ih kao tablete. Gregorio kaže da ljudsko meso ima okus po govedini. Četvorica preživjelih osjećaju se dobro i na oporavku su u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • maya0007france 09.11.2008.

    kazu da je \"komandant broda\" nakon 2 dana otisao ..... a gdje ?! Bolje krepati od gladi i s dostojansvom nego postati kanibal. I kaj vi mislite da sada kad su probali \"okus\" ljudskog mesa da ce ga zaboraviti?! ;-)) najgore je jos za nadodati - kriza je te ce biti sve veca! Ja bih njih kod psihijatre ostavila.

  • sceptic 04.11.2008.

    ne znam kako je umirati od gladi i ne želim nikad saznati. ovo je odvratno, možda je bolje krepati

  • Gatsby 04.11.2008.

    Zahvaljujem Cannibal Lectoru za 5 pokuda koje mi naklikao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare