To je to što me zanima!

Preživjeli sudar s avionom koji im se zabio u terenac

Južnoafrička Republika: Na Ford s troje ljudi pao je mali avion iz još nepoznatog razloga. Putnik i pilot lakše su ozlijeđeni, a u autu nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Najstrašnije je bilo vidjeti lica pilota kako užasnuto gledaju u nas, kazala je Anna Vaulina, putnica iz Forda Rangera na koji je u nedjelju oko 14 sati pao maleni zrakoplov, piše britanski Mirror. Grupica prijatelja vozila se kraj aerodroma Krugersdorp, zapadno od Johannesburga u Južnoafričkoj Republici. Ubrzo nakon što je poletio, mali je avion skrenuo s kursa i počeo padati.
- Čim sam vidjela avion, pomislila sam da je sve gotovo. Zažmirila sam i čvrsto stisnula kočnicu - kazala je vozačica Monica Braganca (30). Zrakoplov dvosjed poskočio je na cesti prije nego što se nosom zabio u Ranger. Tony van Aswegen sjedio je na stražnjem sjedalu auta. Udarac ga je bacio deset metara u zrak. Anna i Monica istrčale su iz vozila kroz prozore.
- Vikale smo jedna drugoj: 'Izlazi, izlazi, avion će eksplodirati'. Vrata su se zaglavila, pa je jedini izlaz bio kroz prozor. Sreća je da nas je pogodio nos aviona a ne krilo jer bi nam odsjeklo glave - uvjerena je Anna. Sve je vidjela grupica skatera i priskočila im u pomoć. Iskusni pilot John Thompson i putnik George Carney ostali su zatočeni u kabini zrakoplova. Jedan od njih uspio je sam izaći, a drugog su onesviještenog izvukli skateri. Obojica su prošla s lakšim ozljedama, a putnici iz Rangera nisu ozlijeđeni. Uzroci pada još se utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tahuti 10.06.2009.

    imali su sreće ovi u avionu.ali voziš se autom i padne ti avion na glavu...haha..nije baš sreća.

  • tomicus 09.06.2009.

    \"...Anna i Monica istrčale su iz vozila kroz prozore.\" e da mi je to bas bilo vidjeti-mislim to trcanje kroz prozore nova olimpijska disciplina!?

  • hladimir 09.06.2009.

    Hebo te Rotax

Komentiraj...
Vidi sve komentare