To je to što me zanima!

Prgomet i HDZ će u Zagrebu ostvariti izvrstan rezultat

Kandidat HDZ-a je Drago Prgomet. On će ostvariti izvrstan rezultat, kao i lista HDZ-a za Skupštinu. Ostalim kandidatima želim sreću, kratko je rekao šef HDZ-a
Vidi originalni članak

Premijer i čelnik HDZ-a Andrej Plenković u srijedu je ustvrdio da će HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet i lista stranke za zagrebačku Gradsku skupštinu ostvariti izvrstan rezultat na lokalnim izborima u svibnju.

Premijer je na marginama konferencije o podršci razvoju Centara kompetencije na novinarski upit komentirao predizborne ankete po kojima neovisna saborska zastupnica i članica Kluba zastupnika HDZ-a Bruna Esih, koja se kandidira za zagrebačku gradonačelnicu, kotira bolje od HDZ-ova kandidata Prgometa.

- Kandidat HDZ-a je Drago Prgomet. On će ostvariti izvrstan rezultat, kao i lista HDZ-a za Skupštinu. Ostalim kandidatima želim sreću - kratko je rekao šef HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • biberrr 16.05.2017.

    Po zadnjim anketama Bandić uvjerljivo vodi sa preko 30%, Mrak Taritaš 21%,Bruna Esih 17%,Svaljek 16%,a Prgomet se bori sa kandidatima ZZ i Mosta za peto mjesto,svi su oko 7 do 9%.. Rekao bih kako je Plenki kandidirao Trgomet da zaustavi ulazak Brune Esih u drugi krug. Zna se da je Bandić HDZov prvi kandidat.

  • tina1458 05.04.2017.

    Prgomet je dobar kandidat za gradonačelnika Zagreba,moze napravit više nego Bandić koji kupuje ljude grahom :-p

  • lara.galic 04.04.2017.

    Ja mislim da je Prgomet najbolja opcija za gradonačelnika. Smatram da je bolji od svih kandidata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare