To je to što me zanima!

Prgomet u Vukovaru: Rat je završio! Ovdje više nema mina

Hrvatska je u Domovinskom ratu pobijedila. I treba se znati ponašati kao pobjednik. Naša pobjeda ne smije biti trijumfalističko dokazivanje fizičke moći hrvatskog naroda, kazao je Drago Prgomet
Vidi originalni članak

Dr. Drago Prgomet otišao je u Vukovar na svečanost završetka razminiranja cijelog područja Vukovarsko-srijemske županije kao izaslanik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja nije mogla doći jer ima druge obaveze. 

Prgomet je u Vukovaru održao i govor.  

- Ovo je velik, ali ne i zadnji udarac ratu - rekao je i dodao kako će zadnji udarac ratu biti kad se pronađu svi nestali. 

- Hrvatska je u Domovinskom ratu pobijedila. I treba se znati ponašati kao pobjednik. Naša pobjeda ne smije biti trijumfalističko dokazivanje fizičke moći hrvatskog naroda. Zato odavde poručujemo: rat je završio. Poručujemo: ovdje danas nema mina - rekao je.
 
Poručio je da minska polja u svojoj svijesti ostavimo u prošlosti i okrenemo se budućnosti, kompromisu i suradnji. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • dahhmal 18.02.2016.

    Bravo Drago ipak ti je izdaja i ulizivanje donijela rezlutate

  • mestar 18.02.2016.

    ROJICA DELIJA PRISLONILA MU PIŠTOLJ O GLAVU I TUKLA GA NOGAMA I PALICOM Detalji napada na mladog Vukovarca: 'Odakle si, za koga navijaš?' jeli, zasto onda delije jos cetnikuju po Vukovaru?

  • mariocalabrese 17.02.2016.

    Mi Slavonci smo blesav narod dosao ovaj dotepenac da nam kaze da je rat gotov i da nema vise mina, Prevrtljivi Bosanac je toliko gluposti pricao da to ne bi ni pas sa maslom pojeo.Lik kasira debele pare za samaranje gluposti a idijoti sve to puse!

Komentiraj...
Vidi sve komentare