To je to što me zanima!

Priča iz Vinkovaca: Čim ju je Plenković 'šutnuo', Žalac su svi odjednom počeli izbjegavati...

Gabrijela Žalac jutros je uhićena zbog afere s nabavkom softwera za ministarstvo 2018. godine. Svoj uspon može zahvaliti moćnoj obitelji. Majka je bila 12 godina stečajna upraviteljica i šefica HGK za Slavoniju
Vidi originalni članak

Otkako je dobila nogu iz Vlade - a bilo je to dvije i pol godine prije jutrošnjeg uhićenja - Gabrijelu Žalac nekadašnji stranački kolege i prijatelji zaobilazili su u širokom luku, kažu nam u Vinkovcima. Više je razloga, više afera koje su se vezivale uz njezino ime - od toga da je automobilom ozlijedila djevojčicu, a pritom nije uopće imala vozačku dozvolu, pa do Mercedesa parkiranog u njezinu dvorištu kojeg je unajmila njezina majka Vinka Ivanković, a bio je u vlasništvu šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • nec.1996 12.12.2021.

    zao mi je tako lipo gradena sada ce trunuti u zatvoru,,

  • max2017 25.11.2021.

    wunderkind---čudo od djeteta....u prvih desetak godina rada "priskrbila" je kapitala (vidljivog!!? ) kao cijelo selo zajedno !.......Životopis (kao slikopis) očito je mamino -(.......hdzejovo ne(djelo..........Od rođenja pa do groba najbolje je HDZ.ovo doba (madat)

  • maj 10.11.2021.

    Znači sve naučila od majke zanima me tko će joj suditi da li naše pošteno pravosuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare