To je to što me zanima!

Prijatelj blizanaca: Zajedno smo odrasli, a više ih nema

KOBNI SUDAR: Zdravko Premec kaže da se kroz maglu sjeća nesreće u kojoj su poginula braća Đelekovčan. Te su večeri išli u Opatiju na HRF
Vidi originalni članak

Čekam da se od nekud pojave, još nisam svjestan što se dogodilo i osjećam golemu prazninu, rekao nam je kroz suze Zdravko Premec, koji je bio u automobilu u kojemu su u subotu oko 5.30 sati poginuli njegovi dugogodišnji prijatelji, blizanci Ivica i Dario Đelekovčan. Te su večeri s prijateljima Daliborom Reisnerom i Željkom Patrčevićem otišli u Opatiju na Hrvatski radijski festival, objasnio je Zdravko i naglasio da Željko nije prije nesreće pio niti je brzo vozio.
- Što se u 5.30 dogodilo, ne znam jer smo svi drijemali. Kad sam došao k sebi, vidio sam da stojimo nasred ceste te da nema Ivice i Darija. Sjećam se da su obojica ležali na cesti jer su ispali iz auta i da su davali znakove života. U pomoć su nam pritekli Nijemci. Sudeći prema crvenim jaknama i kovčezima koje su izvukli iz auta, bili su liječnici. Držao sam Darijevu glavu i vidio da mu je desna potkoljenica smrskana - opisao je dramu Zdravko. S poginulima se znao od srednje škole, Dario mu je bio kum.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miramax 01.06.2009.

    nitko u gradu nema ružnu riječ za te dečke!! orca,nemoj bit arbitar,,ti dečki su bili zlato i sjaj grada...

  • sreca35 01.06.2009.

    Velika tragedija. Zao mi je dječice, jer znam kako je izgubiti oca.Tesko je kroz zivot prolaziti bez oceve zastite,cvrstog oslonca . Rastuzuje me uzasno sve ovo. Obitelji iskrena sucut.Bog nek vam da utjehu a djeca snagu da izdrzite sve ovo .Znam da ce biti tesko, ali uvjek nakraju tunela dolazi svijetlo.

  • Musiq soul 31.05.2009.

    Iskrena sucut obiteljima, osobito suprugama i djecici. Neka Vam dobri ljudi pomognu da prebrodite ovaj tezak i zalostan trenutak.....Novinari, pustite ih da tuguju u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare