To je to što me zanima!

Prijatelj izbo trudnicu: Pravila se mrtva kako bi spasila bebu

Corey Bernard Moss (23) je po leđima i tijelu izbo trudnu Rachel i to zbog duga od 3000 dolara za popravak automobila. Kasnije je rekao da je Rachel htio samo preplašiti
Vidi originalni članak

Rachel Poole iz Teksasa izbodena je u devetom mjesecu trudnoće. Izbo ju je obiteljski prijatelj, a svemu je svjedočio njezin suprug Justin s kojim je bila u kontaktu preko video linka. 

Corey Bernard Moss (23) je po leđima i tijelu izbo trudnu Rachel i to zbog duga od 3000 dolara za popravak automobila. Kasnije je rekao da je Rachel htio samo preplašiti. Rekao je kako je s kćeri i zaručnicom htio otići u New York ali da nije mogao zbog duga obitelji Poole. Pokucao, je i čim mu je Rachel otvorila vrata, napao ju je.

Žena je zapomagala i nekoliko puta ponovila ime napadača kako bi sve čuo njezin suprug, vojnik koji je služio u Kataru, a baš u trenutku napada bili su u kontaktu preko video chata. Rachel se onda odlučila praviti mrtva. Moss je pobjegao, a Rachel je uspjela nazvati policiju. Odvezli su ju na hitnu operaciju.

Srećom, beba nije bila ozlijeđena i Rachel je rodila kćer. Justin se vratio u Ameriku kad se beba rodila. Rachel je ostala slijepa na jedno oko. 

Moss je osuđen na 30 godina zatvora, a nakon 15 godina može tražiti uvjetnu kaznu. Rachel i Justin su u međuvremenu dobili i drugo dijete.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jabuka5 21.07.2017.

    hvala ti dragi Bože što si sačuvao majku i dijete od nasilnika , ja bi za ovo doživotnu robiju .... bar bi bilo manje sileđija po cestama .

  • Nananaci 07.07.2017.

    takozvana mudshark

  • PRCO 06.07.2017.

    On crnac ,ona bijela = dijete bijelo!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare