To je to što me zanima!

Prijatelji iz škole oprostili se od trojice mrtvih kolega

Vedran Odorčić (21), Mario Cvitković (19) te Tomislav Dujmović (19) poginuli su u nedjelju rano ujutro u prometnoj nesreći kraj Perušića
Vidi originalni članak

Na komemorativnom skupu za trojicu mladića koji su nedjelju izgubili život u prometnoj nesreći u Perušiću u srednjoj školi "Otočac" okupilo se 600 učenika i profesora. Obitelj poginulih, prijatelji i učenici upisali su se u knjigu žalosti. Profesor Milan Rukavina kaže da je prilikom ulaska u dvoranu zastao i zaplakao.
- Sjetio sam se tih mladića, te mladosti, naših nogometnih nestašluka i nisam mogao izdržati, zaplakao sam - kazao je Rukavina. I ravnatelj Dinko Sekula kaže da je ovo velika tragedija.
- Ljudi su u šoku, nikad se nešto takvo nije dogodilo, ne mogu vam opisati kako se osjećam - rekao je gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac sa suzama u očima. U prostorijama nogometnoga kluba Otočac otvorili su knjigu žalosti, a u večernjim satima održat će se komemorativni skup. Posljednji ispraćaj Marija Cvitkovića, Vedrana Odorčića i Tomislava Dujmovića bit će će u utorak u 16 sati na gradskom groblju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_46331 03.04.2010.

    U ovoj smrskanoj škodi sin mi je izgubio život. Danima sam na ovim stranicama i nemogu vjerovati da se vozač toliko napio i ubio sebe i prijatelje (bio je dobar dečko), a mama koja mu je dala auto nije se udostojila niti nazvati niti reći samo jednu riječ isprike. Jadno

  • god of war 26.05.2008.

    ovo je žalosno čitati iz dana u dan ovakve strašne vijesti...moja iskrena sućut obitelji u ovim teškim trenucima..ali kako se kaže\"we ride 2gether,we die 2gether\".....laka im zemlja bila!

  • tallyst 26.05.2008.

    Prestrašno!!Ta prokleta cesta,brzina i jedan kriv momenat.... Obiteljima stradalih momaka od srca iskrena sučut!

Komentiraj...
Vidi sve komentare