To je to što me zanima!

Prijatelji u dobru i zlu: Nosi ga na leđima u školu osam godina

Iako je Lu dosta veći i teži od Luija (16) njemu to ne predstavlja problem već ga svaki dan nosi u i iz škole. Lu je kao mali obolio od kongenitalnog poremećaja
Vidi originalni članak

Sretan sam jer svom prijatelju pomažem godinama, kaže skromni Lui Shi Ching (16). Ovaj kineski tinejdžer već osam godina svakoga dana nosi prijatelja Lu Shaoa u i iz škole. Lui ističe kako mu nije problem pomagati prijatelju kojemu je zbog bolesti teško hodati. Lu od malena pati od kongenitalnog poremećaja.

Prije osam godina Lu je ostao duže u školi jer majka nije došla po njega. Brinuo se kako će doma. Vani je lijevala kiša. Uplašenog Lua primijetio je puno manji Lui. Ponudio se da ga nosi do njegove kuće i od tada su nerazdvojni, piše IB Times

- Neki se pitaju kako ga nosim kada je toliko teži i veći od mene, ali meni to nije problem. Pomažem mu osam godina - kaže Lui koji je toliko skroman da je svojim roditeljima o svom dobročinstvu ispričao tek prije četiri godine.

- Lui Shi Ching pomogao je otjerati sve sive oblake koji su se nadvili na moj životu - napisao je u svom dnevniku Lu, koji je zahvalan što ima prijatelja velikog srca.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Osk67 16.05.2011.

    bome niste jedini sa suzicama u ocima.....kakva dobrota :))

  • muma 16.05.2011.

    Napokon nešto pozitivnih vijesti. Već mi dodijalo čitati horore od vijesti. Molim uredništvo da stavlja što više ovakvih vijesti, pa nije valjda sve tako crno na ovome svijetu.

  • ja i tako malo ja 12.05.2011.

    SVaka cast!Daj Boze pa da nas ovakvih vise ima...Hvala na vijesti,popravila mi je dan! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare