To je to što me zanima!

Prijavile ga policiji, jer je previše naplatio udžbenike

Dražena Bumbak naručila je 26 knjiga, stiglo je samo 14, a na računu je pisao iznos od 2032 eura. Bumbak tvrdi da su neke od knjiga rabljene
Vidi originalni članak

Dražena Bumbak i Sanja Milutin iz Šibenika prijavile su policiji Srećka Trutu, vlasnika knjižara Liber, Papirus i Fenix. Kažu da naručene knjige naplaćuje dvostruko i trostruko skuplje od nakladnika, ne izdaje račune u kunama nego u eurima te u kompletima isporučuje dio korištenih knjiga, bez CD-ova.
- Mjesec dana nakon što sam naručila knjige, od 26 knjiga za isporuku ih je bilo spremno 14, i to za 2032 eura, kako piše na računu. Taj iznos bi i u kunama trebao biti dovoljan za komplet prvog razreda gimnazije. Uzeo je 777 kuna marže, a dio knjiga je rabljen - tvrdi Bumbak. U policiji kažu da nema kaznenog djela jer Truta nije htio prevariti žene.
- Naručile su knjige, a onda htjele odustati jer su ih nabavile na livadi za manju cijenu. Što ću ja s knjigama koje sam platio? - rekao je Truta, koji tvrdi da su cijene u eurima zbog pogreške na kasi. Dodaje i kako knjige nisu rabljene, nego su od ležanja u skladištu dobile “uši”. Veliku maržu pravda time što ga “dere država” gdje stigne pa se to na kraju “prevali na leđa kupca”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • leica 07.09.2009.

    A gdje je financijska?????????????? Pa od kad se u RH smije imati istaknuta cijena u eurima,a još manje da ti kasa izbacuje takav račun ???????? HHHAAAAALLLLOOOOOO????? Isuse i Bože,sidji pa vidi kaj ovi s decom delaju!!!!!!!!

  • NOMEN EST OMEN 07.09.2009.

    država se gubi u neznanju a ne u ratu,toga će moja djeca biti svjedoci ... hvala HDZ -u na pametnim nljudima ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare