To je to što me zanima!

Prijavili ga za krađu, pa mu pronašli mu pištolje, puške...

Utvrđeno je da pronađeno oružje i streljivo nezakonito posjedovao radi čega je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari
Vidi originalni članak

Vrbovačka je policija u suradnji s kolegama Delnica i Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim muškarcem zbog sumnje na počinjenje više kaznenih djela.

Osumnjičeni je navečer, 30. kolovoza zatečen u prometu na području Vrbovskog te je utvrđeno kako je za njim raspisana potraga zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela. Tom prilikom od njega je oduzet pištolj s pripadajućim spremnikom i osam komada streljiva, kojeg je imao sa sobom u teretnom vozilu kojim je upravljao, a za kojeg je utvrđeno da ga nezakonito posjeduje. 

Priveden je na kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci obavljena pretraga spomenutog vozila, kao i doma na širem riječkom području. 

U RESTORANU NA BORAJI Trogirski zlatar išaketao bivšeg suca županijskog suda u Splitu!

Pretragom su pronađene i oduzete dvije vojne puške, pištolj, 54 komada streljiva, 12 metara cijepanih drva, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Utvrđeno je da pronađeno oružje i streljivo nezakonito posjedovao radi čega je kazneno prijavljen zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Također, utvrđena je sumnja da je od kraja srpnja do kraja kolovoza ove godine u tri navrata u mjestima na području Vrbovskog, te u šest navrata u mjestima na delničkom području otuđio oko 110,5 prostornih metara cijepanih drva, pričinivši vlasnicima štetu oko 36.100 kuna.

Zbog svega navedenog predan je pritvorskom nadzorniku, a potrebno je naglasiti kako je muškarac i jedan od osumnjičenika za kaznena djela počinjena u sustavu zločinačkog udruženja u drugom slučaju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Slovenac xtrem 05.09.2020.

    Ima njih još, šumarija duga resa jednom slovenskom privatniku daje da krade drvenu masu.

  • najiram 10 04.09.2020.

    pa čovjek krenuo u biznis...drvo je treženo a jedni ga imaju previše...ili su i oni u igri samo sada glume mutavce...ovi su valjda radili drva ovaj razvažao drva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare