To je to što me zanima!

Prijavili izdavača i korisnika lažne propusnice kod Siska

Kao razlog izdavanja je naveo dostavu robe s rokom do ukidanja Odluke, iako je znao da 20-godišnjak nije njegov zaposlenik. Obojica će biti kazneno prijavljeni
Vidi originalni članak

Policija je utvrdila još jedan slučaj izdavanja i korištenja lažne propusnice na kostajničkom području pa će 47-godišnjak i 20-godišnjak biti kazneno prijavljeni zbog krivotvorenja službene isprave.

OVAJ PUT KOD PITOMAČE Još je jedan vozač teretnjaka krivotvorio propusnicu

Sisačko-moslavačka policija utvrdila je da je 47-godišnjak u ime uslužnog trgovačkog obrta s područja Hrvatske Kostajnice, temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka koja je donesena zbog smanjenja daljnjeg širenja zarazne bolesti Covid-19, izdao lažnu propusnicu 20-godišnjaku.

VELIKI BROJ ZAHTJEVA MUP objavio: Evo kako dobiti propusnicu za put na otoke

Kao razlog izdavanja je naveo dostavu robe s rokom do ukidanja Odluke, iako je znao da 20-godišnjak nije njegov zaposlenik.

Obojica će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, izvijestila je policija.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • centarfor 06.04.2020.

    Budući da je izdano preko 500000 propusnica, koliko takva odluka ima smisla. Što se mučite i sa tiskanjem a gnjavite i policiju. Pogotovo jer je otpušteno 300000 radnika sa posla, a napr u Zagrebu nikome ne treba propusnica ako ide po gradu (na pr na relaciji ZG-V.Gorica). Od tih 500 tisuća preko 250 tisuća su lažni zahtjevi jer kada bi u normalno vrijeme svi takvi radili, gdje bi nam bio kraj.

  • TITO LEGENDA 05.04.2020.

    ioonako nema smisla,evo kod nas u DU dobije propusnicu tko god hoće,e samo zaposlenici,razloga koliko hoćeš,...

  • bolna_istina 05.04.2020.

    Gluposti, pustite dečka da zasluži koju kunu, pametnije bi vam bilo da se posvetite kriminalcima i bandi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare