To je to što me zanima!

Prijavili par koji se glasno seksa jer ne mogu spavati

SPLIT: Zbog preglasnog seksanja mladog para stanari Ulice slobode nisu mogli spavati. Ostavljali su cedulje, zvali policiju, no ljubavnici ne mare...
Vidi originalni članak

Stanari zgrade u splitskoj Ulici slobode odlučili su podnijeti prekršajnu prijavu policiji protiv mladog podstanarskog para koji preglasno vodi ljubav. Kako kažu, više od mjesec dana trpe 'torturu' i to više nisu mogli slušati, a žalili su se čak i stanari okolnih zgrada.
Prvih petnaestak dana stanari nisu mogli otkriti o kome je točno riječ pa su na nekoliko vrata i stupova ostavili cedulje sa zamolbom za pristojnije ponašanje. No par je i dalje nastavio sa svojim aktivnostima.Sanaru je "puknuo film" nakon što je jednu noć četiri sata slušao žensko stenjanje.
- Moja supruga, koja se ujutro zbog posla ustaje prije mene, dobila je slom živaca, pa je izašla na balkon i vikanjem počela upozoravati te bezobraznike - prisjetio se susjed. No ni to nije pomoglo pa je par netko na kraju prijavio policiji. Policija je brzo došla, no u tom trenutku se nije čulo ništa zbog čega bi policija par mogla optužiti za remećenje javnog reda i mira. Zbog toga se par nije "uplašio" i već su idući dan nastavili s erotskim igricama. No navodno su se kasnije ipak smirili jer im je zaprijetio njihov najmodavac.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 14.10.2009.

    Toooooooo, fiondica........

  • kdjgdk 14.10.2009.

    samo se vi pupmpajte...pustite te susjede i ta govna od ljudi ..nek rade šta hoće ..samo naprijed ljudiii...:))))

  • palača 14.10.2009.

    ma to je pornic,znao sam ja jednog koji je susjedima navijao pornice kad bi van iz stana otiso a oni mislili stvarno da je uzivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare