To je to što me zanima!

Prijavili rođaka doministra jer nije uložio novac u pekarnicu

Sisak: Muškarcu (54) je od Ministarstva poljoprivrede dobio 330.000 kn za izgradnju i opremu pekare. On ih nije iskoristio za to već ih je potrošio ne druge stvari
Vidi originalni članak

Policija je kazneno prijavila  54-godišnjeg Siščanina kojeg sumnjiče da je prevario Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Osumnjičeni je, kao vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva u naselju Crnac, od početka studenog 2007. godine do početka srpnja 2008. godine, predao tom ministarstvu program izgradnje pekare i sklopio ugovor o financiranju. Ministarstvo mu je isplatilo 330 tisuća kuna, a on ih nije uložio u gradnju i opremu pekare nego za druge svrhe. 

U vrijeme sklapanja ugovora i isplate Srećko Selanac bio je državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i tada je mještanima tog naselja i članovima Selančeve najuže obitelji odobreno više kredita i poticaja za opremanje pekara, uljara i drugih objekata, među ostalim i apartmana. Kada je priča o poticajima za rodbinu i susjede krenula, Selanac je podnio ostavku na mjesto državnog tajnika. Kako novac nije uložen u pekaru, Selančev rođak je kazneno prijavljen. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prva Proleterska_1 02.12.2011.

    Samo još jedan dokaz više , da KDZ djeluje po sistemu SKJ-u i općepoznatoj upetrebi namjenskih kredita.Dobiješ za traktor , kupiš merđu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare