To je to što me zanima!

Prijavio ih inspekciji: Slavnog košarkaša iscipelario ljutiti trio

Sobina su pretukli jer je inspekciji prijavio nelegalne iznajmljivače brodica. Inače, sam Sobin bavi se iznajmljivanjem brodica na Drveniku, ali legalno s registriranom tvrtkom
Vidi originalni članak

Trojici nasilnika koji su mučki zaskočili, pa potom nogama i rukama brutalno pretukli Gorana Sobina, proslavljenog košarkaša legendarne Jugoplastike, s kojom je osvojio dva naslova europskog prvaka, prijeti kazna do pet godina zatvora.

Osumnjičeni otac (44) i sin (19) te njihov susjed (46) prišli si 30. kolovoza u 11.30 sati Sobinu, gromadi od čovjeka, na plaži na predjelu Bobovišća na Drveniku Velom dok je nešto radio oko brodica. Potom su ga mučki “pepper sprejom” poprskali po očima, oborili na pod i cipelarili nekoliko minuta. Slomili su mu četiri rebra, pa je Sobin završio u splitskoj bolnici. Prema neslužbenim informacijama, jer obitelj Sobin na savjet odvjetnika ne želi govoriti za medije, Goran Sobin se dobro oporavlja.

Nasilnike je ubrzo nakon napada privela policija i kriminalistički ih obradila te ih potom prijavila za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, za što je zakonom propisana kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. U državnom odvjetništvu i na sudu jučer nam nisu htjeli odgovoriti nalazi li se nasilnički trio u istražnom zatvoru ili se brani sa slobode. U policiji i općinskom državnom odvjetništvu nisu željeli otkriti ni detalje o napadu zbog istrage koja, tvrde, još traje.

A prema neslužbenim informacijama, Sobina su pretukli jer je inspekciji prijavio nelegalne iznajmljivače brodica. Inače, sam Sobin bavi se iznajmljivanjem brodica na Drveniku, ali legalno s registriranom tvrtkom. Otočani su za Slobodnu Dalmaciju rekli kako je sve počelo nekoliko dana prije napada, kad je Sobin vidio da mu je njegov susjed (44) “oteo” mušteriju. Tog dana je njemački turist krenuo prema Sobinovim brodicama želeći jednu unajmiti, no presreo ga je susjed koji se, navodno, na crno bavi istim poslom te mu je rekao da je kod Sobina preskupo i da će mu on ponuditi upola nižu cijenu. Nijemac je to prihvatio, što je, po pričama mještana, razljutilo Sobina, koji je nelegalnu konkurenciju prijavio nadležnoj inspekciji. Njih je to razbjesnilo, pa su ga nekoliko dana kasnije mučki napali.     

Idi na 24sata

Komentari 47

  • adika 16.09.2016.

    U zatvor sa njima na 15 do 20 god i to uvesti uz prisilni rad.I oduzimanje imovine.Kopirajte malo socijalizam i Tita pa će biti nekoga reda, ovako samo nered, krađa lopovluk i pljačka.

  • talman 14.09.2016.

    Izvuć će se hercegovci

  • Jackal1 14.09.2016.

    Sada to đubre koje krade državu i ugrožava legalne pružatelje takvih usluga,ogulit do kože.Prvo za utaju poreza,pa kaznneno za napad,onda i financijski naplatit za pretrpljenu bol,gubitak zarade itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare