Obavijesti

News

Komentari 47

Prijavio ih inspekciji: Slavnog košarkaša iscipelario ljutiti trio

Prijavio ih inspekciji:  Slavnog košarkaša iscipelario ljutiti trio
1

Sobina su pretukli jer je inspekciji prijavio nelegalne iznajmljivače brodica. Inače, sam Sobin bavi se iznajmljivanjem brodica na Drveniku, ali legalno s registriranom tvrtkom

VIDEO

Trojici nasilnika koji su mučki zaskočili, pa potom nogama i rukama brutalno pretukli Gorana Sobina, proslavljenog košarkaša legendarne Jugoplastike, s kojom je osvojio dva naslova europskog prvaka, prijeti kazna do pet godina zatvora.

Osumnjičeni otac (44) i sin (19) te njihov susjed (46) prišli si 30. kolovoza u 11.30 sati Sobinu, gromadi od čovjeka, na plaži na predjelu Bobovišća na Drveniku Velom dok je nešto radio oko brodica. Potom su ga mučki “pepper sprejom” poprskali po očima, oborili na pod i cipelarili nekoliko minuta. Slomili su mu četiri rebra, pa je Sobin završio u splitskoj bolnici. Prema neslužbenim informacijama, jer obitelj Sobin na savjet odvjetnika ne želi govoriti za medije, Goran Sobin se dobro oporavlja.

Nasilnike je ubrzo nakon napada privela policija i kriminalistički ih obradila te ih potom prijavila za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, za što je zakonom propisana kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. U državnom odvjetništvu i na sudu jučer nam nisu htjeli odgovoriti nalazi li se nasilnički trio u istražnom zatvoru ili se brani sa slobode. U policiji i općinskom državnom odvjetništvu nisu željeli otkriti ni detalje o napadu zbog istrage koja, tvrde, još traje.

A prema neslužbenim informacijama, Sobina su pretukli jer je inspekciji prijavio nelegalne iznajmljivače brodica. Inače, sam Sobin bavi se iznajmljivanjem brodica na Drveniku, ali legalno s registriranom tvrtkom. Otočani su za Slobodnu Dalmaciju rekli kako je sve počelo nekoliko dana prije napada, kad je Sobin vidio da mu je njegov susjed (44) “oteo” mušteriju. Tog dana je njemački turist krenuo prema Sobinovim brodicama želeći jednu unajmiti, no presreo ga je susjed koji se, navodno, na crno bavi istim poslom te mu je rekao da je kod Sobina preskupo i da će mu on ponuditi upola nižu cijenu. Nijemac je to prihvatio, što je, po pričama mještana, razljutilo Sobina, koji je nelegalnu konkurenciju prijavio nadležnoj inspekciji. Njih je to razbjesnilo, pa su ga nekoliko dana kasnije mučki napali.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu