To je to što me zanima!

Prijavio je krađu vozačke koju mu je uzela slovenska policija

Vozač (48) je kazneno prijavljen jer je lagao kako je izgubio vozačku, a ona mu je oduzeta u Sloveniji zbog prometnog prekršaja. Podnio je zahtjev za novu dozvolu
Vidi originalni članak

Virovitički su kriminalisti kazneno prijavili 48-godišnjeg vozača zbog davanja lažnog iskaza. 

On je početkom studenog prošle godine temeljem lažnog iskaza i potvrde iz Policijske postaje Poreč o gubitku vozačke dozvole podnio zahtjev za izdavanje nove. Njegovom je zahtjevu policija u Virovitici, istog dana, 5. studenog,  udovoljila. 

Tijekom ožujka ove godine, PU virovitičko - podravska, dobila je od Slovenske policije obavijest kako mu je sporna dozvola oduzeta, a ne kako je on u zahtjevu za novom naveo da ju je izgubio na području Poreča.    

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ludom 16.04.2013.

    Znam za "poštenje" slovenske policije kada su u pitanju hrvatski državljani. Hrvati čim uđu u Sloveniju mogu sa 90% vjerojatnosti očekivati kazne za nepostojeće prekršaje. Jednog mog prijatelja su izvukli iz kolone zbog "prebrze vožnje", iako se je kretao u toj koloni vozila (domaćih tablica) brzinom kojom su vozili svi ostali. S obzirom da se je vraćao doma potrošio je svu lovu osim sto, dvjesto kuna. To naravno nije bilo dostatno za platiti "kaznu", pa su mu uzeli, ne samo dozvolu nego i osobnu i pasoš. Rekli su mu da će ga prijaviti na sud. Pitao ih je kada će to biti, a odgovor je glasio, kao za 4 do 6 dana, te neka si plati hotel do sudskog poziva. Iz te države nije mogao izaći bez dokumenata, pa su mu priskočili u pomoć iz Hrvatske. Sve je to koštalo dosta novaca. Dakle, od svih vozila u koloni, oni su ciljano izvukli baš njega jer su vidjeli hrvatske tablice. Samo da spomenem, brzina čitave te kolone bila je za oko 15 km na sat veća od dopuštene.

  • alpinist 12.04.2013.

    sve 5,ali zašto su mu u slovenci uzeli vozačku i to javili tek 4 mjeseca poslije,?

  • The_Darkgirl 11.04.2013.

    Koji kralj, hahahah :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare