To je to što me zanima!

Prije 20 godina snimili kalendar sa svojim mališanima: 'Postali su svi vatrogasci. I poze su iste!'

Članovi DVD-a Rasinja su prije 20 godina snimili kalendar sa svojim mališanima. Sva su njihova djeca postala vatrogasci i opet stala u identične poze. Za još 20 godina će opet sve ponoviti, uvjereni su
Vidi originalni članak

Pred dvadeset godina Dobrovoljno vatrogasno društvo Rasinja je, kako se tada pričalo, imalo najljepši kalendar. Krasila ga je fotografija najmlađe djece njihovih članova. Na slici stoje stoje Tomislav Belaj, Eric Vidović, Karlo Kladić, Karla Balija, Patrik Hadelan, Elizabeta Namjesnik, sjede Marin Balija, Filip Tetec te čuče Janja Belaj i Lana Tetec. Neki još tada nisu ni prohodali, ali vatrogasna oprema im je od najmlađih dana privlačila pažnju. Danas su sve ponovili za još jedan kalendar kojeg pripremaju za idući godinu. Na istom mjestu, u istoj opremi, svi su ponosno pozirali, ostavrivši ono o čemu su prije 20 godina sanjali. Postali su vatrogasci!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • RaniMraz_1 08.03.2024.

    Statisticki nece svi biti na slici za 20 god

  • franic.antun 07.03.2024.

    Bas simpaticno! Divno je kad se sjecamo lijepih trenutaka iz proslosti. Neka im je siguran posao kao sto su i fotke.

  • odragic 07.03.2024.

    Divno je vidjeti kako malisani mogu ostati vjerne svojim snovima i posvetiti se vaznom pozivu poput vatrogasaca. Takoder je simpaticno sto su zadrzali iste poze kao prije 20 godina. Veselim se vidjeti vise ovakvih inspirativnih prica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare