To je to što me zanima!

Prije bitnih odluka, Kosor na dogovor k Josipoviću?

O tome obliku suradnje HDZ-a i SDP-a, kroz lik predsjednika, navodno se često govori u Vladi, a SDP bi mogao dati podršku oko gospodarstva
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor mogla bi svaki važniji zakon i odluku predstaviti budućem predsjedniku Josipoviću prije izglasavanja na sjednici Vlade. Večernji list piše da se o tome obliku suradnje HDZ-a i SDP-a, kroz figuru predsjednika, sve češće govori u Vladi. Dodaju da bi Josipović dijelom mogao zastupati stavove svoje sad već bivše stranke. Navode i da je puno izglednija podrška SDP-a odlukama Vlade, umjesto 'velike koalicije', no da je još prerano za sastanak Jadranke Kosor i Zorana Milanovića. Najraniji termin za neki sastanak, iako su suradnici premijerke uvjereni da je poziv bio načelan, bio bi krajem veljače. No, i tada bi se mogla očekivati potpora tek za gospodarske projekte i završetak pregovora s EU dok borbu protiv korupcije ostavljaju Vladi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rado Wolf 20.01.2010.

    jozo pž-po tebi je 1.500,000 glasača u hrvatskoj sljedbenici Lucifera i Hitlera-ti mora da si majmun,iako,majmun bi to razumio.Ostani Jozo pž. I ne miješaj boga u tvoj primitivistički nastup.

  • user_43440 18.01.2010.

    Jadranka nemožeš se ti sa Luciferom i Hitlerom dogovarat kad oni hoće srušiti sve što je od Boga nastalo i postalo nas je Bog stvori jedino su oni nastali od kako kažu MAJMUNA!!

  • drug Tito_1 18.01.2010.

    ništa od tih dogovora, sve ide u propast, vrijeme je za nove ljude i kazneni zakon prepisat od Irana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare