To je to što me zanima!

Prije leta objavio sliku: 'Ako avion nestane, ovako izgleda'

Nizozemac Cor Pan objavio je na Facebooku fotografiju aviona Malaysia Airlinesa tijekom ukrcavanja u amsterdamskoj zračnoj luci. Ta je objava bila i posljednja...
Vidi originalni članak

Nizozemski državljanin Cor Pan tijekom ukrcavanja na kobni let Malaysia Airlinesa na Facebooku je objavio fotografiju zrakoplova uz šaljiv komentar: 'Ako slučajno nestane, da ga znate pronaći'. Prijatelji su mu na Facebooku odgovarali u istom tonu te njemu i partnerici poručivali da se ''lijepo provedu na odmoru''.

Nakon vijesti o padu zrakoplova na istoku Ukrajine šaljivi komentari pretvorili su se u šok i tugu

- Počivajte u miru dragi prijatelji Cor i Neeltje. Želimo snagu vašoj obitelji da prežive ovu strašnu tragediju - napisali su. 

Agencije nisu mogle potvrditi da je na fotografiji upravo malezijski zrakoplov leta MH17. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • propaganda 19.07.2014.

    ne znam za Vas ekipa ali meni ipak najjace smrde Ameri.. ovde kod nas sranje tek sprema, kasa se kuha lonac jos nije zavrio Oo

  • 18.07.2014.

    Vidjeti ćemo na kraju što je uopće istina i da li je zrakoplovna kompanija uopće imala dozvolu za prelet preko ratnog dijela Ukrajine ili je stvarno štedila gdje je stigla i skraćivala rute letenja...U svakom slučaju nevini ljudi i djeca su poginuli,i za to mora netko odgovarati....R.I.P.

  • purgerica prva 18.07.2014.

    Imam jedno ozbiljno pitanje: kako je "amater" snimio sam pad zrakoplova? Kako je znao da će baš u onoj pustari pasti? Potražite, zapitajte se. Vrag ne miruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare