To je to što me zanima!

Prije nego umre od tumora želi izgledati kao Demi M.

Mladoj Britanki majka je dala 200.000 kuna koje je uštedjela za njezino vjenčanje kako bi otišla na plastičnu operaciju. Želi izgledati kao Demi Moore
Vidi originalni članak

Lisa Connell (29) iz sjevernog Londona boluje od neizlječivog tumora mozga. Sakupila je 200.000 kuna za plastičnu operaciju. Želi umrijeti poput filmske zvijezde, pa je kirurzima rekla da želi izgledati kao glumica Demi Moore. Novac će joj dati majka Angela, koja ga je štedjela za njezino vjenčanje.
- Oduvijek sam željela izgledati kao Demi Moore i tako i želim umrijeti - rekla je Lisa. Mnogi poznanici ne odobravaju njezinu želju, no Lisa tvrdi da će joj to uljepšati njezine zadnje mjesece života. U utrci s vremenom Lisa će tako morati na liposukciju, na ugradnju silikona u grudi, podizanje obrva, nekoliko operacija kože i izbjeljivanje zubi.
- Mislim da Lisi ne treba operacija. Ona je i ovako prekrasna - rekla je Lisina majka Angela. Mlada žena saznala je u 27. godini da boluje od teškog tumora mozga koji nije moguće izliječiti. Njezin cijeli svijet tad se srušio. Tumor su joj dijagnosticirali nakon što je pobacila 2006. godine. Lisa je imala strašne glavobolje i ubrzo je oslijepila na lijevo oko. Ona se zbog teške bolesti pokušala i dva puta ubiti, no preživjela je, pa sad ide na plastičnu operaciju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marketo 24.02.2009.

    jako tužno samo neznam ,što je naprvom mjestu izgled il zdravlje.

  • sara70 23.02.2009.

    boze dragi ova djeca nikad nece razumjeti roditelje,majka koja je uskracivala sebi kruh da bi njoj koiko toliko pruzila srece da obuce vjencanicu i sada ta cura koja mislim da nije normalna hoce izgledati kao deni ,a mama nek ide u kredit pa nek i sahranu plati,u pm i ovaj zivot nekoga jebe od rodjenja radi kao rob i ubri kao rob.zao mi njene majke a tebi curo zelim da nekim cudom ozdravis

  • personal 23.02.2009.

    Jadno! Totalno su izgubili pamet. Potrošiti sve što imaju da bi ova izgledala kao netko drugi prije smrti. Katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare