To je to što me zanima!

Prije Plenkovića, pet ministara u Vladi bilo zaraženo koronom

Uz predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, COVID su imali i mnogi zastupnici. Srećom, većina ih je imala blaže simptome bez velikih komplikacija
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati prije nego je Vlada objavila da premijer Andrej Plenković ima koronu, ministar zdravstva Vili Beroš objavio je kako je ozdravio i da nastavlja s radom. 

- Ponovno sam u uredu nakon preboljele korone. Prvi je tjedan novih mjera zaštite od širenja zaraze. Puno toga si uskraćujemo, ali vjerujem da će nam se dobrim vratiti - manje zaraženih, oboljelih i umrlih. Za zdravlje i živote nijedna žrtva nije velika. Hvala svim zdravstvenim djelatnicima na prijegornom radu - napisao je Beroš na svom Facebooku.

VRATIO SE U URED Vili Beroš prebolio koronavirus

Korona se do sad dobrano proširila Markovim trgom, kako među ministrima, tako i među zastupnicima Sabora.

Prije četiri tjedna zarazila se ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU-a Nataša Tramišak, imala je blaže simptome zaraze te je nastavila raditi od kuće. Krajem listopada pozitivna je bila i ministrica turizma Nikolina Brnjac. A početkom mjeseca COVID je zaradio i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković koji je također objavio kako je imao blage simptome. Ministar uprave Ivan Malenica COVID je prebolio tijekom ljeta. Da je pozitivan, javnosti je priopćio 21. srpnja.

DANAS SE OPET TESTIRAO I Plenković ima koronu, još 10 dana morat će ostati u izolaciji

Virus nije mimošao ni Sabor te je virus zaradio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković prije skoro dva mjeseca. Među zaraženima u Saboru bio je i zastupnik Veljko Kajtazi, MOSTOV zastupnik Marin Miletić, SDP-ov Franko Vidović, vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, ali i Darko Milinović. Teži oporavak imao je Josip Đakić koji se zarazio u rujnu i oporavak mu je trajao nekoliko tjedana te se tek početkom studenog vratio u Sabor.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dahhmal 01.12.2020.

    I kaj je kome bilo

  • jozicalen9 01.12.2020.

    Evo i to smo doživjeli da je trećina vlade i pozitivna barem u nečem pa makar to bila i korona virus.

  • Anonimis 01.12.2020.

    Sami su krivi, sta nisu slusali 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare