To je to što me zanima!

Prije razgovora: Washington želi prekid nuklearnih pokusa

Američki predsjednik Donald Trump kazao je da će SAD "u jednom trenutku moći razgovarati sa Sjevernom Korejom, ali se puno toga mora dogoditi prije toga", dodala je veleposlanica Haley
Vidi originalni članak

Prekid sjevernokorejskih nuklearnih pokusa prvi je preduvjet da SAD pristane razgovarati s režimom iz Pjongjanga, izjavila je u nedjelju američka veleposlanica pri UN-u Nikki Haley.

Sjevernokorejci "moraju zaustaviti svoje pokuse. Moraju se složiti da se razgovara o zabrani njihova nuklearnog oružja" prije svake rasprave, objasnila je ona u intervjuu na ABC News, ističući da bi prekid nuklearnih pokusa trebao trajati "dovoljno dugo razdoblje" prije nego pregovori prijeđu u "sljedeću fazu".

"Do toga neće doći od danas do sutra", istaknula je Haley.

Američki predsjednik Donald Trump kazao je da će SAD "u jednom trenutku moći razgovarati sa Sjevernom Korejom ali se puno toga mora dogoditi prije toga", dodala je Haley.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stari mudrac 08.01.2018.

    prekida nuklearnih pokusa će svakako biti u te dane kad trump doputuje u pjongjang. pa ni amerika ne bu provodila vojne vježbe na jugu koreje dok je žuti kod kima.

  • art@vandeley 07.01.2018.

    sve je to stara prozirna igra luđaka Kima i njegove vrhuške, od početka devedesetih tri pokvarenjaka Kima vozaju Clintona, Busha i Obamu a ni jedan zahtjev nisu ispoštivali, dobijali su od Amerikanaca hranu i naftu čak im je i Medvedev prije 10 godina davao struju i naftu da ih udobrovolji da prekinu proizvodnju nuklearnog oružja ali i njega su preveslali, misli Kim da će vladat do starosti verbalnim prijetnjama i testovima raketa ali nitko od diktatorskih zločinaca nije ostao netaknut pa neće ni Kim, Trump ima obavezu u ime svih nas koji živimo u slobodi i demokraciji da neutralizira prijetnju, uništi Kima i komunizam

  • željkopz 07.01.2018.

    Eto ga odmah zabrana njihova nuk oruzija, ja da sam kim nabio bi vam taj zahtjev na vrh rakete i poslao to direkt na washington 😂😂😂, svi smiju imat nuk oruzije a sj koreja ne, ma mrs, ti brani sta os samo se nadam da ovaj klipan kim nece poslusat jer ce i sj koreja završit kao neke drzave na bliskom istoku, cim se rjesis jedine stvari od koje ameri strepe odmah ide udar dronovima i avionima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare