To je to što me zanima!

Prijetio Coca Coli: Isplatite mi 300.000 € ili ću otrovati vodu

Srbija: Muškarac je u pismu napisao da zna ljude koji žele otrovati izvor Vlasinske rose, tvrtke koja posluje unutar Coca Cole. Poslao im je i SIM karticu da mu se jave
Vidi originalni članak

Srpska policija uhitila je Miljana Milosavljevića zvanog Toce jer je pokušao iznuditi 300.000 eura od tvrtke Vlasinska rosa koja posluje unutar Coca-Cola HBC Srbija. Zaprijetio je da će izliti otrov u izvor Vlasinske rose i zatrovati svu vodu kompanije ako mu ne isplate traženi iznos. 

Kako piše Press, 10. rujna poslao je pismo na adresu tvrtke i tražio 300.000 eura kako bi 'otkrio ljude koji namjeravaju zatrovati flaširanu vodu'. 

- Ovdje član ekipe koja ima namjere prema vama. Na pet mjesta u prodaji ubacit će 50 zatrovanih materija u vaše proizvode specijalno napravljenih da poslije ispijanja odmah dolazi do pada u komi. Planiraju vas tražiti tri milijuna eura, ali ja sam spreman otkrit njihov plan za 300.000 eura, spremljenih u apoenima od 500 eura. Pismo je poslano iz Vladičinog Hana, a rukopis je promijenjen. Ako ne poslušate, nek vam je Bog u pomoći - stoji u prijetnji. 

U pismu je poslao i SIM karticu preko koje bi menadžment tvrtke trebao dogovoriti primopredaju novca. 

- Novac će preuzeti 1 tip, u sivi Mercedes, samo bez policije, bilo kakvih akcija i problema. Šaljem vam karticu preko koje ćemo komunicirati, na ovom broju mi šaljite poruke, a novac donesite ispred hotela u Surdulici, 21. rujna u 23 sata - napisao je. 

U tvrtki su odmah pozvali policiju, a informacija je stigla sve do vrha najpoznatije svjetske kompanije. Policija je uzela pismo i karticu te kontaktirala ucjenjivača i dogovorila primopredaju tijekom koje su ga uhitili. Sumnjivac je otprije poznat policiji zbog nekoliko slučajeva nasilničkog ponašanja. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Tiranosaurus 28.09.2012.

    Hahaha..as Toce..ovo ne možeš vidjeti ni u njihovim filmovima

  • zagi28 26.09.2012.

    Budala ostaje budala. To se tak ne radi, to je u filmovima mogao vidjeti.

  • GoranHelmrih 26.09.2012.

    Hahaha...koji car.. 1 tip u sivi Mercedes....e jbes budalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare