To je to što me zanima!

Prijeti joj 3 godina zatvora jer se u Dubaiju seksala u taksiju

Osim za seks u javnosti, Britanku Rebeccu terete i za opijanje na javnom mjestu. Rebeccu i Irca, s kojim se mazila na zadnjem sjedalu, policiji je prijavio taksist
Vidi originalni članak

Britanska poduzetnica mogla bi biti kažnjena zatvorom zbog neobuzdanih strasti u Dubaiju. Rebecca Blake (29) i Irac Conor McRedmond proveli su nekoliko dana u pritvoru jer su se napili u javnosti i seksali se prije braka što je kažnjivo po strogom islamskom zakonu u toj zemlji. 

Par se upoznao u baru jednog hotela. Tamo su se opijali 12 sati, a nakon toga naručili su taksi. Alkohol je učinio svoje, a strasti su se u autu razbuktale. Ljubljenje je ubrzo zamijenio seks na stražnjem sjedištu taksija. Vozač se šokirao njihovim činom te se zaustavio uz policijski patrolu. Strasti je prekinuo policajac, koji je priveo ljubavnike i odvezao ih u postaju. Uzeli su im DNK kako bi dokazali su bili pijani i seksali se u autu, piše Daily Mail.

Uhićena Britanka tvrdi kako ju nisu priveli zbog seksa već zato što je imala bocu piva u taksiju te da je u autu bila sama. Zbog seksa i ispijanja alkohola u javnosti prijeti joj do tri godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ArinaDraženović 23.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • djanjani 19.05.2012.

    gdje nam je husein il kak vec,onaj kaj nas uvijek doji islamizmom?

  • lorii 18.05.2012.

    Ovo je licemjerno, prave se fini i pošteni, a koliko prostitucija cvjeta u tim zemljama i koliko se cura koje dođu dole radititi prisile na prostituciju,da ne spominjem kako im je normalno spavati s curicama i nije kažnjivo zakonom, bljak. A o njihovom ponašanju u nemuslimanskim zemljama gdje i dalje tjeraju svoje neću ni govoriti, ne poštuju tuđe, ali traže da drugi poštuju njihovo, e zato ja ne bih nikad išla u te zemlje jer je to ponižavanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare